Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Parklarda Sürekli Bakım Var

GÜNDEM 30.06.2019 - 00:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1465+ kez okundu.
 

Parklarda Sürekli Bakım Var

İzmit’teki park ve yeşil alanlarda sürekli bakım onarım çalışması yapılıyor

İzmit’teki park ve yeşil alanlarda sürekli bakım onarım çalışması yapılıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların yoğun şekilde kullanmaya başladığı parklarda eksiklik olmaması için belediye ekipleri adeta seferber oldular. Mahalle muhtarlarından, vatandaşlardan gelen her türlü  istek ve talebi kısa süre içinde ŞİRİNTEPE’DEN AKMEŞE’YE KADAR değerlendiren İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri “ Şirintepe’den Akmeşe’ye kadar sadece mahallelerdeki değil, köylerdeki park ve yeşil alanlarda  eksikliktik olmamasına   ayrı bir önem veriyoruz. Bu konuda gelen her ihbarı anında değerlendirirken, ekiplerimizce de kontroller gerçekleştirmekteyiz. Parklarda yeşil alan, sert zemin bakımları, aydınlatma, sulama sistemlerinin kontrolleri, basket potalarının bakım onarımı yapılıp olumsuzluklar anında gideriliyor. Park ve yeşil alanlara yeni bitki dikimleri de yapmaktayız” dediler.   Bu arada İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Yeşilova Mahallesi’ndeki bulunan Şehit Zeki Aktan Parkı’ndan Şehit Fatih Duman ve Erman Sokak arasına yayalar için bağlantı yolu yapıldı. Ayrıca ekiplerce  bir süre önce Akmeşe’deki futbol sahasının çevresinde başlatılan panel tel çit çalışması da tamamlandı.  
İzmit’teki park ve yeşil alanlarda sürekli bakım onarım çalışması yapılıyor

İzmit’teki park ve yeşil alanlarda sürekli bakım onarım çalışması yapılıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların yoğun şekilde kullanmaya başladığı parklarda eksiklik olmaması için belediye ekipleri adeta seferber oldular. Mahalle muhtarlarından, vatandaşlardan gelen her türlü  istek ve talebi kısa süre içinde

ŞİRİNTEPE’DEN AKMEŞE’YE KADAR

değerlendiren İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri “ Şirintepe’den Akmeşe’ye kadar sadece mahallelerdeki değil, köylerdeki park ve yeşil alanlarda  eksikliktik olmamasına   ayrı bir önem veriyoruz. Bu konuda gelen her ihbarı anında değerlendirirken, ekiplerimizce de kontroller gerçekleştirmekteyiz. Parklarda yeşil alan, sert zemin bakımları, aydınlatma, sulama sistemlerinin kontrolleri, basket potalarının bakım onarımı yapılıp olumsuzluklar anında gideriliyor. Park ve yeşil alanlara yeni bitki dikimleri de yapmaktayız” dediler.  

Bu arada İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Yeşilova Mahallesi’ndeki bulunan Şehit Zeki Aktan Parkı’ndan Şehit Fatih Duman ve Erman Sokak arasına yayalar için bağlantı yolu yapıldı. Ayrıca ekiplerce  bir süre önce Akmeşe’deki futbol sahasının çevresinde başlatılan panel tel çit çalışması da tamamlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.