Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Pansumana gitti, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi

Vefat 01.05.2020 - 17:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2325+ kez okundu.
 

Pansumana gitti, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi

Mustafa Öge, ayağındaki yanığının pansumanı için gittiği hastanede kalp krizi geçirerek vefat etti

Derince Çenedağ Mahallesi’nde ikamet eden 65 yaşındaki Mustafa Öge, ayağındaki sıcak su yanığının pansumanı için gittiği hastanede kalp krizi geçirerek vefat etti. Yapılan tahliller sırasında Mustafa Öge’de Kovid-19 olduğu da tespit edildi. Alınan bilgi ve iddialara göre 3 çocuk babası olan Mustafa Öge, 4 gün önce bacağına kaynar su dökülmesi donucu yaralandı. Yanık tedavisi görmeye başlayan Mustafa Öge, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne pansuman için gitti. Pansuman sırasında aniden fenalaşan ve kalp krizi geçirdiği söylenen Mustafa Öge, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Mustafa Öge’nin pansuman olup çıkmasını bekleyen yakınları vefat haberi alınca şok oldular. İlk belirlemeler, kanser tedavisi de gören Mustafa Öge’nin kalp krizi geçirdiği yönünde olurken, yapılan tahlillerde Kovid-19 ‘da tespit edildi. Mustafa Öge, Derince Merkez Camii’nden alınarak, Derince Mezarlığı’nda tabutla birlikte toprağa verildi. Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar ve başsağlığı dileriz.    
Mustafa Öge, ayağındaki yanığının pansumanı için gittiği hastanede kalp krizi geçirerek vefat etti

Derince Çenedağ Mahallesi’nde ikamet eden 65 yaşındaki Mustafa Öge, ayağındaki sıcak su yanığının pansumanı için gittiği hastanede kalp krizi geçirerek vefat etti. Yapılan tahliller sırasında Mustafa Öge’de Kovid-19 olduğu da tespit edildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre 3 çocuk babası olan Mustafa Öge, 4 gün önce bacağına kaynar su dökülmesi donucu yaralandı. Yanık tedavisi görmeye başlayan Mustafa Öge, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne pansuman için gitti.

Pansuman sırasında aniden fenalaşan ve kalp krizi geçirdiği söylenen Mustafa Öge, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Mustafa Öge’nin pansuman olup çıkmasını bekleyen yakınları vefat haberi alınca şok oldular.

İlk belirlemeler, kanser tedavisi de gören Mustafa Öge’nin kalp krizi geçirdiği yönünde olurken, yapılan tahlillerde Kovid-19 ‘da tespit edildi. Mustafa Öge, Derince Merkez Camii’nden alınarak, Derince Mezarlığı’nda tabutla birlikte toprağa verildi.

Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar ve başsağlığı dileriz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.