Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Özel Düş Treni’nde Görkemli Balo

EĞİTİM 17.05.2018 - 23:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2521+ kez okundu.
 

Özel Düş Treni’nde Görkemli Balo

Özel Düş Treni Kreş ve Gündüz Bakımevi yılsonu mezuniyet gecesi düzenledi. Gecede veliler ve çocuklar çok keyifli zaman geçirdi

Özel Düş Treni Kreş ve Gündüz Bakımevi yılsonu mezuniyet gecesi düzenledi. Gecede veliler ve çocuklar çok keyifli zaman geçirdi On yıllık köklü bir geçmişe sahip Leyla Mutlu ve Huriye Dokumaz’ın sahipleri olduğu İzmit Kaymakamlığı yanında faaliyetini sürdüren Özel Düş Treni Kreş Ve Gündüz Bakımevi velilerin de aileleriyle birlikte davetli olduğu Kandıra Çadır Sofrası’nda yemekli yoğun katılımlı bir mezuniyet gecesi düzenledi. GÖZÜMÜZ GİBİ BAKARIZ Kurum adına konuşma gerçekleştiren Leyla Mutlu, “Değerli velilerimiz hepiniz böyle güzel bir gecede bizlere eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ederim hepiniz hoş geldiniz. Bizlere emanet ettiğiniz evlatlarınızı evlatlarımız yerine koyup iyi bir eğitim almaları ve yetişmeleri için elimizden geldiğince gayret gösterdik. Bu çok değerli evlatlarımızın yetişmelerine bir nebze de olsa katkıda bulunmak bizlere gurur vermektedir. Onlar bizim geleceğimiz, onlar bizim en değerlilerimiz, onlara gözümüz gibi bakmamız icab ediyor. KALİTELİ EĞİTİM İYİ TAKIM ÇALIŞMASIYLA OLUR Çocuklarımızın eğitimine öncülük eden ortağım Huriye Hanım’a, sorumlu müdürüm Hilal Hanım’a, Sena, Hale, Sevde, Çağrı, Erva, Zeynep ve Esma öğretmenlerime, aşçımız Fatma, yardımcılarımız Şerife, Nesrin ve servis sorumlumuz Elif Hanımlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kaliteli eğitim iyi bir takım çalışmasıyla elde edilebilir” dedi. KEP FIRLATTILAR Yemeğin ardından çocukların yıl içinde yapmış olduğu etkinliklerinin yer aldığı slayt gösterimi yapıldı ve ardından da mezun olan çocukların karneleri ve hediyeleri verildi. Sonrasında da mezuniyet pastalarını kesen çocuklar kep fırlatma töreninin ardından eğlenceye kaldıkları yerden devam ettiler.  
Özel Düş Treni Kreş ve Gündüz Bakımevi yılsonu mezuniyet gecesi düzenledi. Gecede veliler ve çocuklar çok keyifli zaman geçirdi

Özel Düş Treni Kreş ve Gündüz Bakımevi yılsonu mezuniyet gecesi düzenledi. Gecede veliler ve çocuklar çok keyifli zaman geçirdi

On yıllık köklü bir geçmişe sahip Leyla Mutlu ve Huriye Dokumaz’ın sahipleri olduğu İzmit Kaymakamlığı yanında faaliyetini sürdüren Özel Düş Treni Kreş Ve Gündüz Bakımevi velilerin de aileleriyle birlikte davetli olduğu Kandıra Çadır Sofrası’nda yemekli yoğun katılımlı bir mezuniyet gecesi düzenledi.
GÖZÜMÜZ GİBİ BAKARIZ
Kurum adına konuşma gerçekleştiren Leyla Mutlu, “Değerli velilerimiz hepiniz böyle güzel bir gecede bizlere eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ederim hepiniz hoş geldiniz. Bizlere emanet ettiğiniz evlatlarınızı evlatlarımız yerine koyup iyi bir eğitim almaları ve yetişmeleri için elimizden geldiğince gayret gösterdik. Bu çok değerli evlatlarımızın yetişmelerine bir nebze de olsa katkıda bulunmak bizlere gurur vermektedir. Onlar bizim geleceğimiz, onlar bizim en değerlilerimiz, onlara gözümüz gibi bakmamız icab ediyor.
KALİTELİ EĞİTİM İYİ TAKIM ÇALIŞMASIYLA OLUR
Çocuklarımızın eğitimine öncülük eden ortağım Huriye Hanım’a, sorumlu müdürüm Hilal Hanım’a, Sena, Hale, Sevde, Çağrı, Erva, Zeynep ve Esma öğretmenlerime, aşçımız Fatma, yardımcılarımız Şerife, Nesrin ve servis sorumlumuz Elif Hanımlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kaliteli eğitim iyi bir takım çalışmasıyla elde edilebilir” dedi.
KEP FIRLATTILAR
Yemeğin ardından çocukların yıl içinde yapmış olduğu etkinliklerinin yer aldığı slayt gösterimi yapıldı ve ardından da mezun olan çocukların karneleri ve hediyeleri verildi. Sonrasında da mezuniyet pastalarını kesen çocuklar kep fırlatma töreninin ardından eğlenceye kaldıkları yerden devam ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.