Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Özel Çocukların Gösterisi Büyüledi

YAŞAM 26.11.2019 - 23:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1621+ kez okundu.
 

Özel Çocukların Gösterisi Büyüledi

Merkezi Gölcük’te olan + 1 Farkı İle Gölcük Down Sendromlular Derneği üyesi özel çocukların Körfez’de sergiledikleri müzik etkinliği izleyenleri büyüledi.

 Merkezi Gölcük’te olan + 1 Farkı İle Gölcük Down Sendromlular Derneği üyesi özel çocukların Körfez’de sergiledikleri müzik etkinliği izleyenleri büyüledi. Etkinliği ilçede eczacılık yapan Caner Göçmez organize etti. Özel çocukların gösterisi sırasında 20 Kasım’da kutlanan Dünya Çocuk Hakları ve 24 Kasım’da ki Öğretmenler Günü ‘de kutlanarak, öğretmenlere çiçek hediye edildi. Körfez Güney Mahallesi’nde eğitim veren Körfez Özel Eğitim Okulu’nda ki etkinlikte, dernek üyesi özel çocuklar sahne aldı ve bir süredir hazırlandıkları gösterilerini ilk kez sergilediler. Okul bahçesini dolduran özel çocuklar ve aileleri müzik ritmine daha fazla dayanamadılar ve kendilerini sahneye attılar. Hazırlanan gösteri öncesinde konuşan Okul Müdürü Fatih Mehmet Tanyıldız, 50 öğrencinin okulda eğitim gördüğünü ve bu sayının daha da artabileceğini söyledi. Dawn Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz’da yaptığı konuşmada şans ve eğitim verilmesi halinde özel çocukların çok başarılı olabileceklerini söyledi. Eczacı Caner Göçmez’de etkinlikle ilgili yaptığı konuşmada katılım yapan ailelere ve çocuklara teşekkür etti. Gösteriler sonrasında okul bahçesinde kurulan oyun parkurunda çocuklar doyasıya eğlenirken çeşitli ikramlar da yapıldı
Merkezi Gölcük’te olan + 1 Farkı İle Gölcük Down Sendromlular Derneği üyesi özel çocukların Körfez’de sergiledikleri müzik etkinliği izleyenleri büyüledi.

 Merkezi Gölcük’te olan + 1 Farkı İle Gölcük Down Sendromlular Derneği üyesi özel çocukların Körfez’de sergiledikleri müzik etkinliği izleyenleri büyüledi.

Etkinliği ilçede eczacılık yapan Caner Göçmez organize etti. Özel çocukların gösterisi sırasında 20 Kasım’da kutlanan Dünya Çocuk Hakları ve 24 Kasım’da ki Öğretmenler Günü ‘de kutlanarak, öğretmenlere çiçek hediye edildi. Körfez Güney Mahallesi’nde eğitim veren Körfez Özel Eğitim Okulu’nda ki etkinlikte, dernek üyesi özel çocuklar sahne aldı ve bir süredir hazırlandıkları gösterilerini ilk kez sergilediler. Okul bahçesini dolduran özel çocuklar ve aileleri müzik ritmine daha fazla dayanamadılar ve kendilerini sahneye attılar. Hazırlanan gösteri öncesinde konuşan Okul Müdürü Fatih Mehmet Tanyıldız, 50 öğrencinin okulda eğitim gördüğünü ve bu sayının daha da artabileceğini söyledi. Dawn Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz’da yaptığı konuşmada şans ve eğitim verilmesi halinde özel çocukların çok başarılı olabileceklerini söyledi. Eczacı Caner Göçmez’de etkinlikle ilgili yaptığı konuşmada katılım yapan ailelere ve çocuklara teşekkür etti. Gösteriler sonrasında okul bahçesinde kurulan oyun parkurunda çocuklar doyasıya eğlenirken çeşitli ikramlar da yapıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.