Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Oturduğu yerde DÜŞÜP ÖLDÜ

Vefat 01.09.2020 - 22:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2488+ kez okundu.
 

Oturduğu yerde DÜŞÜP ÖLDÜ

Körfez Hereke'de iş yerinden çıkan gece ve gitmek üzere durağa yönelen demiryolu işçisi oturduğu yerde fenalaşarak düştüğü yerde kaldı. Kafasını vuran şahıs hastanede vefat etti.

Alınan bilgi ve iddialara göre Koşturan Kör (50) adlı demiryolu işçisi çalıştığı hızlı tren hattı işinden çıkarak eve gitmek üzere Nuh Çimento önündeki durağa yöneldi. Durakta oturan Koşturan Kör, bir anda fenalaşarak yere düştü ve kafasını kaldırıma vurdu. Olayı gören taksiciler ve vatandaşların ihbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri kafasında kanama olan şahsı ambulansla Derince  Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdılar. Burada yaklaşık 45 dakika müdahale edilen şahıs tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Koşturan Kör'ün ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrasında netleşecek. 3 çocuk babası olan şahsın İstanbul'da oturduğu ve demiryolu müteahhitinde çalıştığı öğrenildi.  
Körfez Hereke'de iş yerinden çıkan gece ve gitmek üzere durağa yönelen demiryolu işçisi oturduğu yerde fenalaşarak düştüğü yerde kaldı. Kafasını vuran şahıs hastanede vefat etti.

Alınan bilgi ve iddialara göre Koşturan Kör (50) adlı demiryolu işçisi çalıştığı hızlı tren hattı işinden çıkarak eve gitmek üzere Nuh Çimento önündeki durağa yöneldi. Durakta oturan Koşturan Kör, bir anda fenalaşarak yere düştü ve kafasını kaldırıma vurdu.

Olayı gören taksiciler ve vatandaşların ihbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri kafasında kanama olan şahsı ambulansla Derince  Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdılar.

Burada yaklaşık 45 dakika müdahale edilen şahıs tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Koşturan Kör'ün ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrasında netleşecek. 3 çocuk babası olan şahsın İstanbul'da oturduğu ve demiryolu müteahhitinde çalıştığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.