Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Otoyolda battaniyeye sarılı ceset bulundu

ASAYİŞ 21.01.2020 - 19:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2211+ kez okundu.
 

Otoyolda battaniyeye sarılı ceset bulundu

TEM otoyolu Kartepe Tepetarla mevkiinde yolda temizlik çalışması yapan karayolları ekipleri ağaçlık alanda darp edilerek elleri kolları bağlanmış halde battaniyeye sarılı erkek cesedi buldu.

Alınan bilgiye göre Kartepe TEM otoyolunun Ankara yönünde yol kenarında bakım onarım ve temizlik çalışmaları yapan karayolları ekipleri, ağaçlık alanda şüpheli bir battaniye görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri paketi incelediklerinde elleri ve ayakları bağlanmış halde battaniyeye sarılı erkek cesediyle karşılaştı. Polis ekipleri, TEM otoyolunun Ankara yönünün bir şeridini trafiğe kapatarak inceleme yaptı. KİMLİĞİ BELİRLENEMEDİ Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri tarafından yapılan detaylı incelemelerin ardından üzerinden kimlik çıkmayan ve kimliği henüz belirlenemeyen erkek şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Şahsın feci şekilde darp edilerek ellerinin ve ayaklarının bağlandığı, öldürüldükten sonra da battaniyeye sarılarak yol kenarına atıldığı tespit edildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öldürülen şahsın kimliğinin belirlenmesi ve cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.      
TEM otoyolu Kartepe Tepetarla mevkiinde yolda temizlik çalışması yapan karayolları ekipleri ağaçlık alanda darp edilerek elleri kolları bağlanmış halde battaniyeye sarılı erkek cesedi buldu.

Alınan bilgiye göre Kartepe TEM otoyolunun Ankara yönünde yol kenarında bakım onarım ve temizlik çalışmaları yapan karayolları ekipleri, ağaçlık alanda şüpheli bir battaniye görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri paketi incelediklerinde elleri ve ayakları bağlanmış halde battaniyeye sarılı erkek cesediyle karşılaştı. Polis ekipleri, TEM otoyolunun Ankara yönünün bir şeridini trafiğe kapatarak inceleme yaptı.

KİMLİĞİ BELİRLENEMEDİ

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri tarafından yapılan detaylı incelemelerin ardından üzerinden kimlik çıkmayan ve kimliği henüz belirlenemeyen erkek şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Şahsın feci şekilde darp edilerek ellerinin ve ayaklarının bağlandığı, öldürüldükten sonra da battaniyeye sarılarak yol kenarına atıldığı tespit edildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öldürülen şahsın kimliğinin belirlenmesi ve cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.