Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Otobüste kalp krizi geçirdi!

Vefat 09.05.2019 - 20:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2487+ kez okundu.
 

Otobüste kalp krizi geçirdi!

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan ve ilçenin en eski esnaflarından olan Mehmet Akkamış (68), hastaneye gitmek için bindiği halk otobüsünde kalp krizi geçirdi. Otobüs şoförünün aracı direk hastaneye götürmesine rağmen Akkamış, kurtarılamadı.

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan ve ilçenin en eski esnaflarından olan Mehmet Akkamış (68), hastaneye gitmek için bindiği halk otobüsünde kalp krizi geçirdi. Otobüs şoförünün aracı direk hastaneye götürmesine rağmen Akkamış, kurtarılamadı. Alınan bilgi ve iddialara göre, ilçede kuru temizleme iş yeri olan Mehmet Akkamış, muayene olmak üzere hastaneye gitmek üzere evden ayrıldı. 69 nolu otobüse binen Mehmet Akkamış, 5 durak sonra fenalaşmaya başladı. Araçta bulunan yolcuların uyarması üzerine şoför hemen otobüsü yaklaşık 2 kilometre uzakta olan özel hastaneye götürdü. KURTARILAMADI Şoför ve yolcuların çabası sonrasında kısa sürede hastaneye ulaşan Mehmet Akkamış’a ilk müdahale yapıldıktan sonra kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Akkamış, daha sonra başka bir özel hastaneye sevk edildi. Fakat tüm çabalara rağmen Mehmet Akkamış, kurtarılamadı. Mehmet Akkamış cenazesi memleketi Bolu Gerede’de toprağa verildi. Mehmet Akkamış, Körfez’de Zafer Kuruyemiş adlı iş yeri sahibi Sefer Akkamış’ın babasıydı.
Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan ve ilçenin en eski esnaflarından olan Mehmet Akkamış (68), hastaneye gitmek için bindiği halk otobüsünde kalp krizi geçirdi. Otobüs şoförünün aracı direk hastaneye götürmesine rağmen Akkamış, kurtarılamadı.

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan ve ilçenin en eski esnaflarından olan Mehmet Akkamış (68), hastaneye gitmek için bindiği halk otobüsünde kalp krizi geçirdi. Otobüs şoförünün aracı direk hastaneye götürmesine rağmen Akkamış, kurtarılamadı. Alınan bilgi ve iddialara göre, ilçede kuru temizleme iş yeri olan Mehmet Akkamış, muayene olmak üzere hastaneye gitmek üzere evden ayrıldı. 69 nolu otobüse binen Mehmet Akkamış, 5 durak sonra fenalaşmaya başladı. Araçta bulunan yolcuların uyarması üzerine şoför hemen otobüsü yaklaşık 2 kilometre uzakta olan özel hastaneye götürdü.

KURTARILAMADI

Şoför ve yolcuların çabası sonrasında kısa sürede hastaneye ulaşan Mehmet Akkamış’a ilk müdahale yapıldıktan sonra kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Akkamış, daha sonra başka bir özel hastaneye sevk edildi. Fakat tüm çabalara rağmen Mehmet Akkamış, kurtarılamadı. Mehmet Akkamış cenazesi memleketi Bolu Gerede’de toprağa verildi. Mehmet Akkamış, Körfez’de Zafer Kuruyemiş adlı iş yeri sahibi Sefer Akkamış’ın babasıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.