Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Oto yıkamacıda silahlı kavga 2 yaralı

ASAYİŞ 12.03.2021 - 23:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2215+ kez okundu.
 

Oto yıkamacıda silahlı kavga 2 yaralı

Derince Deniz Mahallesinde bulunan bir halı ve oto yıkamacıda iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi tabancayla vurularak yaralandı.

Derince Deniz Mahallesinde bulunan bir halı ve oto yıkamacıda iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi tabancayla vurularak yaralandı. Alınan bilgiye göre Derince Deniz Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan bir oto ve halı yıkamacıda meydana gelen olayda iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine ismi henüz öğrenilemeyen kişi tabancasına sarılarak Ertuğrul Omurca (27) ve Sercan Sivrikale (39) isimli şahıslara ateş etti. Omurca bacağından 2 kurşunla yaralanırken Sivrikale ise eline isabet eden mermi ile yaralandı. Olayı gerçekleştiren kişi olay yerinden kaçarken yaralılar için bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hayati tehlikeleri yok Yaralılardan Ertuğrul Omurca ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine, Sercan Sivrikale ise İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi atlına alındı. Yaralıların şüphelilerle aralarında eskiye dayalı husumet olduğu öne sürüldü. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken polis ekipleri iş yerinde inceleme çalışmaları yaparken şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 
Derince Deniz Mahallesinde bulunan bir halı ve oto yıkamacıda iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi tabancayla vurularak yaralandı.

Derince Deniz Mahallesinde bulunan bir halı ve oto yıkamacıda iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi tabancayla vurularak yaralandı.

Alınan bilgiye göre Derince Deniz Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan bir oto ve halı yıkamacıda meydana gelen olayda iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine ismi henüz öğrenilemeyen kişi tabancasına sarılarak Ertuğrul Omurca (27) ve Sercan Sivrikale (39) isimli şahıslara ateş etti. Omurca bacağından 2 kurşunla yaralanırken Sivrikale ise eline isabet eden mermi ile yaralandı. Olayı gerçekleştiren kişi olay yerinden kaçarken yaralılar için bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hayati tehlikeleri yok
Yaralılardan Ertuğrul Omurca ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine, Sercan Sivrikale ise İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi atlına alındı. Yaralıların şüphelilerle aralarında eskiye dayalı husumet olduğu öne sürüldü. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken polis ekipleri iş yerinde inceleme çalışmaları yaparken şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.