Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ormanlık alanda kendini astı

GÜNDEM 05.08.2020 - 22:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1568+ kez okundu.
 

Ormanlık alanda kendini astı

İzmit Gökçeören Mahallesi Kaynarca Yolu üzerindeki ormanlık alanda bir kişi kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi.

İzmit Gökçeören Mahallesi Kaynarca Yolu üzerindeki ormanlık alanda bir kişi kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi. Alınan bilgiye göre İzmit Gökçeören Mahallesi Kaynarca Yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda çobanlık yapan bir kişi, ağaçta asılı birinin olduğunu fark edince durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde isminin Yalçın Avcı (37) olduğu öğrenilen kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekipleri tarafından olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Avcı’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. İzmit Yenişehir Mahallesinde ikamet eden ve nakliyecilik yaptığı öğrenilen Yalçın Avcı’nın bir süredir maddi sıkıntılar nedeniyle psikolojik sorunlar yaşadığı ve bu nedenle yaşamına son verdiği öne sürüldü. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Yalçın Avcı’nın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verilecek.
İzmit Gökçeören Mahallesi Kaynarca Yolu üzerindeki ormanlık alanda bir kişi kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi.

İzmit Gökçeören Mahallesi Kaynarca Yolu üzerindeki ormanlık alanda bir kişi kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi.

Alınan bilgiye göre İzmit Gökçeören Mahallesi Kaynarca Yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda çobanlık yapan bir kişi, ağaçta asılı birinin olduğunu fark edince durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde isminin Yalçın Avcı (37) olduğu öğrenilen kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekipleri tarafından olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Avcı’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. İzmit Yenişehir Mahallesinde ikamet eden ve nakliyecilik yaptığı öğrenilen Yalçın Avcı’nın bir süredir maddi sıkıntılar nedeniyle psikolojik sorunlar yaşadığı ve bu nedenle yaşamına son verdiği öne sürüldü. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Yalçın Avcı’nın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.