Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Orhan Bozkurt ilçe yönetimini belirledi

SİYASET 27.09.2020 - 00:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2106+ kez okundu.
 

Orhan Bozkurt ilçe yönetimini belirledi

Ali Babacan’ın Genel Başkanı Olduğu DEVA Partisi Körfez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt, yeni yönetimini belirledi.Yönetimde önemli iş insanlarıda bulunuyor.

Orhan Bozkurt ilçe yönetimini belirledi Ali Babacan’ın Genel Başkanı Olduğu DEVA Partisi Körfez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt, yeni yönetimini belirledi. 15 Asil, 15 yedek üyeden oluşuyor DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanlığına atandığı günden beri sıkı bir çalışma içerisine giren tecrübeli siyasetçi Orhan Bozkurt , 15 kişilik yeni yönetim  kurulu üyelerini belirledi.  15 Asil , 15 yedek üyeden oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri Körfez ilçe şu ana siyaset yapmamış, Körfez ilçenin önemli isimlerinden olan ve hiçbir partiye üye olmamış çok sayıda iş insanlarından oluşuyor. Ser veren sır vermeyen Orhan Bozkurt, Çarşamba günü yeni yönetim listesini il başkanlığına verecek, il başkanlığı da genel merkeze onay için sunacak. Onay halinde ise Orhan Bozkurt, önümüzdeki hafta sonu yeni yönetimini basına tanıtacak. Körfez ilçede en iyi yönetim kurulu oluşturduklarını söyleyen Bozkurt , oluşturduğumuz yeni yönetim Körfez de bulunan siyasi parti teşkilatlarından daha iyi olduğunu iddia etti. Bozkurt, 15 asil ve 15 yedek yönetim kurulu üyelerimizin hepsi asil üye gibi çalışacak ve söz hakkı sahibi olacaktır” dedi. Bozkurt; "Parti Teşkilat binası ise yönetim kurulu açıklamasından sonra yerini belirleyeceğiz” dedi.
Ali Babacan’ın Genel Başkanı Olduğu DEVA Partisi Körfez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt, yeni yönetimini belirledi.Yönetimde önemli iş insanlarıda bulunuyor.

Orhan Bozkurt ilçe yönetimini belirledi

Ali Babacan’ın Genel Başkanı Olduğu DEVA Partisi Körfez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt, yeni yönetimini belirledi.

15 Asil, 15 yedek üyeden oluşuyor

DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanlığına atandığı günden beri sıkı bir çalışma içerisine giren tecrübeli siyasetçi Orhan Bozkurt , 15 kişilik yeni yönetim  kurulu üyelerini belirledi.  15 Asil , 15 yedek üyeden oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri Körfez ilçe şu ana siyaset yapmamış, Körfez ilçenin önemli isimlerinden olan ve hiçbir partiye üye olmamış çok sayıda iş insanlarından oluşuyor. Ser veren sır vermeyen Orhan Bozkurt, Çarşamba günü yeni yönetim listesini il başkanlığına verecek, il başkanlığı da genel merkeze onay için sunacak.

Onay halinde ise Orhan Bozkurt, önümüzdeki hafta sonu yeni yönetimini basına tanıtacak. Körfez ilçede en iyi yönetim kurulu oluşturduklarını söyleyen Bozkurt , oluşturduğumuz yeni yönetim Körfez de bulunan siyasi parti teşkilatlarından daha iyi olduğunu iddia etti. Bozkurt, 15 asil ve 15 yedek yönetim kurulu üyelerimizin hepsi asil üye gibi çalışacak ve söz hakkı sahibi olacaktır” dedi.

Bozkurt; "Parti Teşkilat binası ise yönetim kurulu açıklamasından sonra yerini belirleyeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.