Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Onbaşı Ziya Göre vefat etti

Vefat 22.02.2021 - 09:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2959+ kez okundu.
 

Onbaşı Ziya Göre vefat etti

Körfez Hacı Osman Mahallesi sakinlerinden olan Onbaşı lakabıyla tanınan Ziya Göre, bir haftadır tedavi gördüğü yoğun bakımda vefat etti

Askerde Onbaşı rütbesi aldığı için o dönemlerde bu lakapla anılan iki çocuk babası Ziya Göre, kalp yetmezliği nedeniyle rahatsızlandı ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alındı. Körfez Hacıosman Mahallesi'nde ikamet eden ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Ziya Göre, bir hafta yaşam mücadelesi sonrasında vefat etti. Ziya Göre, bugün (22 Şubat) öğle namazına müteakip Körfez Asri Mezarlığı'na defnedilecek. Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.Mekanı cennet olsun.
Körfez Hacı Osman Mahallesi sakinlerinden olan Onbaşı lakabıyla tanınan Ziya Göre, bir haftadır tedavi gördüğü yoğun bakımda vefat etti

Askerde Onbaşı rütbesi aldığı için o dönemlerde bu lakapla anılan iki çocuk babası Ziya Göre, kalp yetmezliği nedeniyle rahatsızlandı ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Körfez Hacıosman Mahallesi'nde ikamet eden ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Ziya Göre, bir hafta yaşam mücadelesi sonrasında vefat etti. Ziya Göre, bugün (22 Şubat) öğle namazına müteakip Körfez Asri Mezarlığı'na defnedilecek.

Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.Mekanı cennet olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.