Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Okullara Yardım Yağdı

EĞİTİM 16.12.2018 - 00:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1997+ kez okundu.
 

Okullara Yardım Yağdı

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün ambalaj atıklarını kaynağından ayrı toplama projesine destek veren eğitim kurumlarının bu desteği karşılıksız kalmadı. Projeye destek olan okullara adeta yardım yağdırıldı.

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün ambalaj atıklarını kaynağından ayrı toplama projesine destek veren eğitim kurumlarının bu desteği karşılıksız kalmadı. Projeye destek olan okullara adeta yardım yağdırıldı. Projeye destek veren okullara bir ay içinde 325 paket A4 fotokopi kağıdı, 3 adet projeksiyon cihazı ve 7 adet çok fonksiyonlu yazıcı verildi. OKULLARA TESLİM EDİLDİ İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 7 adet  yazıcı, Türk Pirelli İlkokulu’na 1 adet projeksiyon cihazı, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu’na 1 adet projeksiyon cihazı, 28 Haziran İlkokulu’na 1 adet projeksiyon cihazı, Ulusal Egemenlik Ortaokulu’na 80 paket A4 fotokopi kağıdı, Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne 75 paket A4 fotokopi kağıdı, Fen Bilimleri Temel Lisesi’ne 35 paket A4 fotokopi kağıdı, 23 Nisan İlkokulu’na 20 paket A4 fotokopi kağıdına, 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu’na 25 paket A4 fotokopi kağıdı, 24 Kasım Anadolu Lisesi’ne 25 paket A4 fotokopi kağıdı, Yahya Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 30 paket A4 fotokopi kağıdı ve Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne de  35 paket A4 fotokopi kağıdı İzmit Belediyesi yetkililerince teslim edildi. Yetkililer, proje ile hem eğitim kurumlarının kazandığını hem de milli ekonomiye ciddi katkılar sağlandığını söylediler.
İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün ambalaj atıklarını kaynağından ayrı toplama projesine destek veren eğitim kurumlarının bu desteği karşılıksız kalmadı. Projeye destek olan okullara adeta yardım yağdırıldı.

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün ambalaj atıklarını kaynağından ayrı toplama projesine destek veren eğitim kurumlarının bu desteği karşılıksız kalmadı. Projeye destek olan okullara adeta yardım yağdırıldı. Projeye destek veren okullara bir ay içinde 325 paket A4 fotokopi kağıdı, 3 adet projeksiyon cihazı ve 7 adet çok fonksiyonlu yazıcı verildi.

OKULLARA TESLİM EDİLDİ

İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 7 adet  yazıcı, Türk Pirelli İlkokulu’na 1 adet projeksiyon cihazı, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu’na 1 adet projeksiyon cihazı, 28 Haziran İlkokulu’na 1 adet projeksiyon cihazı, Ulusal Egemenlik Ortaokulu’na 80 paket A4 fotokopi kağıdı, Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne 75 paket A4 fotokopi kağıdı, Fen Bilimleri Temel Lisesi’ne 35 paket A4 fotokopi kağıdı,

23 Nisan İlkokulu’na 20 paket A4 fotokopi kağıdına, 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu’na 25 paket A4 fotokopi kağıdı, 24 Kasım Anadolu Lisesi’ne 25 paket A4 fotokopi kağıdı, Yahya Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 30 paket A4 fotokopi kağıdı ve Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne de  35 paket A4 fotokopi kağıdı İzmit Belediyesi yetkililerince teslim edildi. Yetkililer, proje ile hem eğitim kurumlarının kazandığını hem de milli ekonomiye ciddi katkılar sağlandığını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.