Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Okul Aile Birliği’nden İsa Taş’a ziyaret

GÜNDEM 12.12.2018 - 13:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1729+ kez okundu.
 

Okul Aile Birliği’nden İsa Taş’a ziyaret

Petkim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Nagehan Unsur ve yönetimi, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ı makamında ziyaret etti

Petkim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Nagehan Unsur ve yönetimi, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ı makamında ziyaret etti Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Petkim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Nagehan Unsur ve yönetimini ağırladı. Okul Aile Birliği Başkanı Nagehan Unsur, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve onun nezdinde Başkan Yardımcısı İsa Taş’a teşekkür ederek, “Sıcak karşılama dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Okul Aile Birliği olarak sizlerin de desteğiyle çocuklarımız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi. Unsur, yaptıkları ve yapmayı planladıkları projeler hakkında da Başkan Yardımcısı İsa Taş’a bilgi verdi. HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş da nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Nagehan Unsur ve yönetimine teşekkür ederek, “Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’ın eğitime verdiği önemi sizler de biliyorsunuz. Körfez Belediyesi olarak ilçemizdeki her okula elimizden gelen yardımı ve desteği vermeye çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesi adına tüm okullarımızın bakım ve onarımını gerçekleştiriyoruz” dedi. BAŞARIDA PAYINIZ BÜYÜK Başkan Yardımcısı İsa Taş, okul aile birliklerinin görevinin önemli olduğuna dikkat çekerek, “Eğitim hizmetlerinde görevli personelin ve gönüllü çalışanların daha iyi eğitim ortamı için fedakârlık yapmalıdırlar. Okul aile birlikleri, başarının büyük fonksiyonlarından bir tanesi oluşturur. Okulun kaynaşmasında ve eksikliklerin giderilmesi noktasında önemli bir görevi ifa etmektedirler” şeklinde konuştu.    
Petkim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Nagehan Unsur ve yönetimi, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ı makamında ziyaret etti

Petkim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Nagehan Unsur ve yönetimi, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ı makamında ziyaret etti

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Petkim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Nagehan Unsur ve yönetimini ağırladı. Okul Aile Birliği Başkanı Nagehan Unsur, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve onun nezdinde Başkan Yardımcısı İsa Taş’a teşekkür ederek, “Sıcak karşılama dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Okul Aile Birliği olarak sizlerin de desteğiyle çocuklarımız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi. Unsur, yaptıkları ve yapmayı planladıkları projeler hakkında da Başkan Yardımcısı İsa Taş’a bilgi verdi.

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş da nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Nagehan Unsur ve yönetimine teşekkür ederek, “Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’ın eğitime verdiği önemi sizler de biliyorsunuz. Körfez Belediyesi olarak ilçemizdeki her okula elimizden gelen yardımı ve desteği vermeye çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesi adına tüm okullarımızın bakım ve onarımını gerçekleştiriyoruz” dedi.

BAŞARIDA PAYINIZ BÜYÜK

Başkan Yardımcısı İsa Taş, okul aile birliklerinin görevinin önemli olduğuna dikkat çekerek, “Eğitim hizmetlerinde görevli personelin ve gönüllü çalışanların daha iyi eğitim ortamı için fedakârlık yapmalıdırlar. Okul aile birlikleri, başarının büyük fonksiyonlarından bir tanesi oluşturur. Okulun kaynaşmasında ve eksikliklerin giderilmesi noktasında önemli bir görevi ifa etmektedirler” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.