Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Oğuz; “Mete Yarar’a ne kadar ödeniz?

SİYASET 05.11.2019 - 23:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3047+ kez okundu.
 

Oğuz; “Mete Yarar’a ne kadar ödeniz?

Körfez Belediyesinin Kasım ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Şener Söğüt ve İYİ Parti Meclis üyesi Av. Ender Oğuz arasında ücret polemiği yaşandı. Oğuz, Gazeteci Mete Yarar’a ne kadar ücret ödendi diye sorarken, başkan Söğüt kaçamak cevap vererek “ Fazla bir ücret değil” dedi. Muhalefetin ısrarına rağmen Söğüt, ödediği rakamı söylemekten kaçındı.

Körfez Belediyesinin Kasım ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Şener Söğüt ve İYİ Parti  Meclis üyesi Av. Ender Oğuz  arasında ücret polemiği yaşandı. Oğuz, Gazeteci Mete Yarar’a ne kadar ücret ödendi diye sorarken, başkan Söğüt kaçamak cevap vererek “ Fazla bir ücret değil” dedi. Muhalefetin ısrarına rağmen Söğüt, rakamı belirtmedi. İYİ Parti Körfez Belediye Meclis önergesinde Başkan Söğüt’a verdiği önergede “ Körfez Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri Kapsamında Güvenlik Uzmanı Mete Yarar'ı konuşmacı olarak davet etmiştir..Körfez Belediye Meclisinde 4 ayrı siyasi parti ile temsil edilirken diğer komisyon ve meclis üyelerine etkinliği yaparken nezaketinde olsa sorma zahmetinde bulunmayan Belediye Yönetimimiz Sayın Mete Yarar Beyefendiye bu konferans için üçret ödemiş midir eğer ödediyse ne kadar ödeme yapmıştır? Ayrıca bölgeyi çok iyi bilen bir çok başarılı operasyonlara imza atmış olan Ali Türkşen-Osman Pamukoğlu-Erdal Sarızeybek-Engin Alan gibi efsane komutanları davet etme inceliğinde neden bulunmamışlardır. Mühür bende Süleyman benim mantığı ile hareket etmek ne kadar doğru ve şık bir davranıştır. Bu konuyu meclis önergesi olarak da gündeme getireceğimizi belirtmek isterim.. Fazla ücret ödemedik Av. Ender Oğuz’a yanıt veren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt; “ Gazeteci Mete Yarar’a gerçekten fazla bir ücret ödemedik. Muhalefet  Belediyesi’nin getirdiği sanatçılarının aldığı ücretin onda biri kadar. Yüksek rakamlar değil. Mete Yarar, Barış Pınarının önemini ve milli beraberrliğimizi  anlatan ve o bölgeyi bilen biri olduğu için güzel bir söyleyiş oldu” dedi. Muhalefet meclis üyelerinin ne kadar ücret ödediniz sorusuna cevap vermedi, konuyu geçiştirdi.
Körfez Belediyesinin Kasım ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Şener Söğüt ve İYİ Parti Meclis üyesi Av. Ender Oğuz arasında ücret polemiği yaşandı. Oğuz, Gazeteci Mete Yarar’a ne kadar ücret ödendi diye sorarken, başkan Söğüt kaçamak cevap vererek “ Fazla bir ücret değil” dedi. Muhalefetin ısrarına rağmen Söğüt, ödediği rakamı söylemekten kaçındı.

Körfez Belediyesinin Kasım ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Şener Söğüt ve İYİ Parti  Meclis üyesi Av. Ender Oğuz  arasında ücret polemiği yaşandı. Oğuz, Gazeteci Mete Yarar’a ne kadar ücret ödendi diye sorarken, başkan Söğüt kaçamak cevap vererek “ Fazla bir ücret değil” dedi. Muhalefetin ısrarına rağmen Söğüt, rakamı belirtmedi.

İYİ Parti Körfez Belediye Meclis önergesinde Başkan Söğüt’a verdiği önergede “ Körfez Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri Kapsamında Güvenlik Uzmanı Mete Yarar'ı konuşmacı olarak davet etmiştir..Körfez Belediye Meclisinde 4 ayrı siyasi parti ile temsil edilirken diğer komisyon ve meclis üyelerine etkinliği yaparken nezaketinde olsa sorma zahmetinde bulunmayan Belediye Yönetimimiz Sayın Mete Yarar Beyefendiye bu konferans için üçret ödemiş midir eğer ödediyse ne kadar ödeme yapmıştır? Ayrıca bölgeyi çok iyi bilen bir çok başarılı operasyonlara imza atmış olan Ali Türkşen-Osman Pamukoğlu-Erdal Sarızeybek-Engin Alan gibi efsane komutanları davet etme inceliğinde neden bulunmamışlardır. Mühür bende Süleyman benim mantığı ile hareket etmek ne kadar doğru ve şık bir davranıştır.

Bu konuyu meclis önergesi olarak da gündeme getireceğimizi belirtmek isterim..

Fazla ücret ödemedik

Av. Ender Oğuz’a yanıt veren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt; “ Gazeteci Mete Yarar’a gerçekten fazla bir ücret ödemedik. Muhalefet  Belediyesi’nin getirdiği sanatçılarının aldığı ücretin onda biri kadar. Yüksek rakamlar değil. Mete Yarar, Barış Pınarının önemini ve milli beraberrliğimizi  anlatan ve o bölgeyi bilen biri olduğu için güzel bir söyleyiş oldu” dedi. Muhalefet meclis üyelerinin ne kadar ücret ödediniz sorusuna cevap vermedi, konuyu geçiştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.