Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

O sapık tutuklandı

ASAYİŞ 02.01.2020 - 12:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1889+ kez okundu.
 

O sapık tutuklandı

Yılbaşı gecesi Derince'de bir bayanı taciz eden S.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kandıra ceza evine gönderildi.

Derince ilçesinde meydana gelen CİNSEL SALDIRI konusuyla  alakalı olayı gerçekleştirip kaçan şahısın tespit edilmesi ve yakalanması amacıyla Kocaeli İl Emniyet birimleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde S.E isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli S.E’nin Uyuşturucu Madde Kullanma, Kasten Yaralama ve Taksirle Yaralama suçlarından toplam 5 Adet suç kaydı olduğu anlaşılmıştır. Şüpheli 01.01.2020 günü Emniyet Müdürlüğümüzde işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Adliyedeki sorgusunun ardından Cinsel saldırı da bulunan S.E. isimli şahıs tutuklanarak Kandıra Cezaevine konuldu.
Yılbaşı gecesi Derince'de bir bayanı taciz eden S.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kandıra ceza evine gönderildi.

Derince ilçesinde meydana gelen CİNSEL SALDIRI konusuyla  alakalı olayı gerçekleştirip kaçan şahısın tespit edilmesi ve yakalanması amacıyla Kocaeli İl Emniyet birimleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde S.E isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli S.E’nin Uyuşturucu Madde Kullanma, Kasten Yaralama ve Taksirle Yaralama suçlarından toplam 5 Adet suç kaydı olduğu anlaşılmıştır. Şüpheli 01.01.2020 günü Emniyet Müdürlüğümüzde işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Adliyedeki sorgusunun ardından Cinsel saldırı da bulunan S.E. isimli şahıs tutuklanarak Kandıra Cezaevine konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.