Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

O isim AKP’den İstifa etmeye hazırlanıyor

09.09.2020 - 00:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2783+ kez okundu.
 

O isim AKP’den İstifa etmeye hazırlanıyor

Körfez ilçede AKP'nin önde gelen isimlerinden biri olan o isim AKP'den istifaya hazırlanıyor.

 O isim AKP’den İstifa etmeye hazırlanıyor Körfez İlçe de geniş kesim tarafından tanınan 31 Mart 2019 Yerel seçimlerde AKP’den Körfez Belediye Başkan aday adayı olan , AKP’nin Körfez ilçe teşkilatında önemli bir isim olan partili önümüzdeki günlerde AKP’den istifa edeceğini söyledi. İstifasını yapacağı bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuracağını söyledi. Körfez manşet Gazetesi  olarak şu an ismini açıklamama sözünü verdiği istifa edecek olan ismini yazmadık.
Körfez ilçede AKP'nin önde gelen isimlerinden biri olan o isim AKP'den istifaya hazırlanıyor.

 O isim AKP’den İstifa etmeye hazırlanıyor

Körfez İlçe de geniş kesim tarafından tanınan 31 Mart 2019 Yerel seçimlerde AKP’den Körfez Belediye Başkan aday adayı olan , AKP’nin Körfez ilçe teşkilatında önemli bir isim olan partili önümüzdeki günlerde AKP’den istifa edeceğini söyledi. İstifasını yapacağı bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuracağını söyledi.

Körfez manşet Gazetesi  olarak şu an ismini açıklamama sözünü verdiği istifa edecek olan ismini yazmadık.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.