Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

O habere açıklama

GÜNDEM 07.09.2019 - 19:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2609+ kez okundu.
 

O habere açıklama

Hafta içerisinde gazetemizde yayımlanan “ Başkan yardımcısı Osman Yurt’un yeğenine ihalesiz iş başlıklı, haberde adı geçen Ömer Semih Yurt, kendi sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Yurt, açıklamasında, kamuyu zarara uğratacak hiçbir eylemi içerisinde olmadığımı bilinmesini isterim” de

Hafta içerisinde gazetemizde yayımlanan “ Başkan yardımcısı Osman Yurt’un yeğenine ihalesiz iş başlıklı, haberde adı geçen Ömer Semih Yurt, kendi sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Yurt, açıklamasında, kamuyu zarara uğratacak hiçbir eylemi içerisinde olmadığımı bilinmesini isterim” dedi. İşte o açıklama; Değerli dostlarım, Son günlerde medyada hakkımızda dolaşan haberlere istinaden yazma gereği duydum. Bazı akıl fukaraları araştırmadan cahilce paylaşım yapıp bizleri zan altında bırakmaya çalışıyorlar. Körfez Belediyesi iştiraki Körpaş bünyesinde bulunan Tütünçiftlik Sosyal Tesislerinde Erkek Tuvaleti, Bayan Tuvaleti, Bedensel Engelli Tuvaleti, Mescit ve Dış Cephe işlerinin kapsamlı tadilatını doğrudan temin usulü ile 55.000 TL ye alarak yaptım. Yaptığım iş ile Amcam Osman Yurt’un ismi zikredilerek yıpratılmaya çalışılıyor. Kaldı ki Körpaş onun uhdesinde olan bir kuruluş değildir. Ben bu ilçenin sayılı İnşaat Mühendisi yetkilisi olan firmalarından biriyim. 1. sınıf malzemeler kullanarak kaliteli ve hızlı bir şekilde özveri ile işi tamamladım. Genel giderler dahil olmak üzere yaklaşık 5.000 TL kar temini vardır. Kamuyu zarara uğratacak hiçbir eylemin içerisinde olmadığımın bilinmesini isterim. Bu olayda hiçbir usulsüzlük olmadığını belirterek kamu vicdanına bırakıyorum. Bilakis kamu yararına iş yaptığımın bilincindeyim. Bu işi gizli saklı yapmadım, üzerimizden siyasi çıkar sağlamalarına da izin vermeyeceğim. Saygılarımla Ömer Semih Yurt İnşaat Mühendisi Semih Yurt İnş. Mim. Müh. San. Tic. Ltd. Şti.  
Hafta içerisinde gazetemizde yayımlanan “ Başkan yardımcısı Osman Yurt’un yeğenine ihalesiz iş başlıklı, haberde adı geçen Ömer Semih Yurt, kendi sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Yurt, açıklamasında, kamuyu zarara uğratacak hiçbir eylemi içerisinde olmadığımı bilinmesini isterim” de

Hafta içerisinde gazetemizde yayımlanan “ Başkan yardımcısı Osman Yurt’un yeğenine ihalesiz iş başlıklı, haberde adı geçen Ömer Semih Yurt, kendi sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Yurt, açıklamasında, kamuyu zarara uğratacak hiçbir eylemi içerisinde olmadığımı bilinmesini isterim” dedi.

İşte o açıklama;

Değerli dostlarım,

Son günlerde medyada hakkımızda dolaşan haberlere istinaden yazma gereği duydum. Bazı akıl fukaraları araştırmadan cahilce paylaşım yapıp bizleri zan altında bırakmaya çalışıyorlar. Körfez Belediyesi iştiraki Körpaş bünyesinde bulunan Tütünçiftlik Sosyal Tesislerinde Erkek Tuvaleti, Bayan Tuvaleti, Bedensel Engelli Tuvaleti, Mescit ve Dış Cephe işlerinin kapsamlı tadilatını doğrudan temin usulü ile 55.000 TL ye alarak yaptım. Yaptığım iş ile Amcam Osman Yurt’un ismi zikredilerek yıpratılmaya çalışılıyor. Kaldı ki Körpaş onun uhdesinde olan bir kuruluş değildir. Ben bu ilçenin sayılı İnşaat Mühendisi yetkilisi olan firmalarından biriyim. 1. sınıf malzemeler kullanarak kaliteli ve hızlı bir şekilde özveri ile işi tamamladım. Genel giderler dahil olmak üzere yaklaşık 5.000 TL kar temini vardır. Kamuyu zarara uğratacak hiçbir eylemin içerisinde olmadığımın bilinmesini isterim. Bu olayda hiçbir usulsüzlük olmadığını belirterek kamu vicdanına bırakıyorum. Bilakis kamu yararına iş yaptığımın bilincindeyim. Bu işi gizli saklı yapmadım, üzerimizden siyasi çıkar sağlamalarına da izin vermeyeceğim.

Saygılarımla

Ömer Semih Yurt
İnşaat Mühendisi
Semih Yurt İnş. Mim. Müh. San. Tic. Ltd. Şti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.