Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

O cinayetle ilgili bir kişi daha gözaltında!

ASAYİŞ 19.03.2019 - 23:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1642+ kez okundu.
 

O cinayetle ilgili bir kişi daha gözaltında!

Karamürsel Kayacık Mahallesinde öldürülen 50 yaşındaki engelli Muktedir Çapur cinayeti ile ilgili olaya karıştığı öne sürülen 1 kişi daha gözaltına alındı.

Karamürsel Kayacık Mahallesi Akasya Sokak üzerinde bulunan bir evde yaşayan ve geçimini elektrikli engelli aracıyla kuruyemiş satarak sağlayan Muktedir Çapur (50) evinin içinde birlikte yaşadığı ve nişan cemiyetinden döndüğü öğrenilen ailesi tarafından ölü bulundu. Çapur'un kanlar içinde yerde yattığını gören ailesi durumu sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerine yapılan incelemede boğazında kesikler olan Muktedir Çapur'un öldüğü tespit edildi. Çapur'un cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 1 kişi tutuklandı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan takip sonrasında Çapur’u öldürdüğü iddia edilen Gürsel K. (26) adlı şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen Gürsel K.’nın cinayeti itiraf ettiği öğrenilirken şahsın uyuşturucu ticareti suçundan Kandıra Açık Cezaevi’nde yattığı, bir haftalık izne çıktığında Çapur’u 30 yerinden bıçaklayarak 160 TL’sini gasp edip kaçtığı bildirildi. Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından dün Kocaeli Adliyesi’ne sevk edilmesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yardım ettiği ortaya çıktı Polis ekipleri olayda şahsın yanında bulunan ve birlikte öldürdüğü iddia edilen Burak G.’yi (25) başarılı takip ve operasyon sonucu Karamürsel ilçesi 4 Temmuz mahallesinde kısa sürede yakaladı. Emniyetteki ifadelerinde suçlamaları reddeden Burak G.’nin “Ben öldürmedim, yardım etmek amacıyla Gürsel K. ile birlikte eve çıkardık” dediği öğrenildi. Daha önce cinsel istismar, kasten yaralama, uyuşturucu madde kullanımı ve satışı gibi birçok suçtan dosyası bulunan Burak G. İşlemlerinin ardından Karamürsel Adliyesi’ne sevk edildi. 
Karamürsel Kayacık Mahallesinde öldürülen 50 yaşındaki engelli Muktedir Çapur cinayeti ile ilgili olaya karıştığı öne sürülen 1 kişi daha gözaltına alındı.

Karamürsel Kayacık Mahallesi Akasya Sokak üzerinde bulunan bir evde yaşayan ve geçimini elektrikli engelli aracıyla kuruyemiş satarak sağlayan Muktedir Çapur (50) evinin içinde birlikte yaşadığı ve nişan cemiyetinden döndüğü öğrenilen ailesi tarafından ölü bulundu. Çapur'un kanlar içinde yerde yattığını gören ailesi durumu sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerine yapılan incelemede boğazında kesikler olan Muktedir Çapur'un öldüğü tespit edildi. Çapur'un cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

1 kişi tutuklandı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan takip sonrasında Çapur’u öldürdüğü iddia edilen Gürsel K. (26) adlı şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen Gürsel K.’nın cinayeti itiraf ettiği öğrenilirken şahsın uyuşturucu ticareti suçundan Kandıra Açık Cezaevi’nde yattığı, bir haftalık izne çıktığında Çapur’u 30 yerinden bıçaklayarak 160 TL’sini gasp edip kaçtığı bildirildi. Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından dün Kocaeli Adliyesi’ne sevk edilmesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yardım ettiği ortaya çıktı

Polis ekipleri olayda şahsın yanında bulunan ve birlikte öldürdüğü iddia edilen Burak G.’yi (25) başarılı takip ve operasyon sonucu Karamürsel ilçesi 4 Temmuz mahallesinde kısa sürede yakaladı. Emniyetteki ifadelerinde suçlamaları reddeden Burak G.’nin “Ben öldürmedim, yardım etmek amacıyla Gürsel K. ile birlikte eve çıkardık” dediği öğrenildi. Daha önce cinsel istismar, kasten yaralama, uyuşturucu madde kullanımı ve satışı gibi birçok suçtan dosyası bulunan Burak G. İşlemlerinin ardından Karamürsel Adliyesi’ne sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.