Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Nüfus müdürü virüs kurbanı oldu

Vefat 15.04.2021 - 22:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1478+ kez okundu.
 

Nüfus müdürü virüs kurbanı oldu

Karamürsel Nüfus Müdürü İsmail Özçeri koronavirüse yenildi.

Karamürsel Nüfus Müdürü İsmail Özçeri koronavirüse yenildi. Karamürsel Nüfus Müdürü olan İsmail Özçeri, bir süre önce yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 56 yaşındaki Özçeri'nin vefatı hem çalışma arkadaşlarını hem de sevenlerini yasa boğdu. Evli ve 2 çocuk babası olan olan Özçeri'nin cenazesi yarın memleketi olan Eskişehir Seyitgazi Mezarlığı'na defnedilecek.  
Karamürsel Nüfus Müdürü İsmail Özçeri koronavirüse yenildi.

Karamürsel Nüfus Müdürü İsmail Özçeri koronavirüse yenildi.

Karamürsel Nüfus Müdürü olan İsmail Özçeri, bir süre önce yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 56 yaşındaki Özçeri'nin vefatı hem çalışma arkadaşlarını hem de sevenlerini yasa boğdu.

Evli ve 2 çocuk babası olan olan Özçeri'nin cenazesi yarın memleketi olan Eskişehir Seyitgazi Mezarlığı'na defnedilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.