Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Nikaha Bisikletle Geldiler

YAŞAM 15.05.2018 - 14:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2257+ kez okundu.
 

Nikaha Bisikletle Geldiler

İzmit’te bisiklet tutkunu bir çift, nikahlarına da bisikletle geldiler. Burçin Ölmez ile Ali Serttaş çiftinin nikaha dairesine gelişi sırasında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da bisiklet kullanarak eşlik etti.

İzmit’te bisiklet tutkunu bir çift, nikahlarına da bisikletle geldiler. Burçin Ölmez ile Ali Serttaş çiftinin nikaha dairesine gelişi sırasında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da bisiklet kullanarak eşlik etti. Yahya Kaptan Mahallesi’nden Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki nikah salonuna kadar bisikletle gelen çiftin nikahını da Başkan Doğan kıydı. Bisiklet sevdalısı gençlerin nikahını kıyarak bir hayat boyu mutluluk dileğinde bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “ gençlerimizin bisiklet sevdalısı olmasına çok sevindim. Çünkü 9 yıldan beri İzmit’in bisiklet şehri olması için çalışıyoruz. Bunun için 70 bin öğrenciye bisiklet hediye ettik, bisiklet yolları, bisiklet parkları yaptık. Burçin Ölmez ile Ali Serttaş çiftinin nikah masasına bisikletle gelmeleri de çok anlamlıydı. Ben de kendilerine eşlik etmekten büyük mutluluk duydum. Bisiklet sağlık demek, ekonomi demek, mutluluk demektir. Bilimsel araştırmalar bisiklet kullananların daha mutlu ve sağlıklı olduğunu göstermektedir” dedi. HERKES BİSİKLET KULLANSIN Nikah masalarına yaklaşık 2 kilometre bisiklet kullanarak gelen damat Ali Serttaş’ta vatandaşları bisiklet kullanmaya davet ederek “ biz günlük yaşantımızda da  bisiklet kullanıyoruz. Bisiklet bizim için adeta bir tutkudur. Nikahımıza da  bisikletle gelerek bu konuya dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak istedik. İzmit’in bisiklet şehri olması için örnek projeler yapan Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu. Çift nikahın ardından evlerine de yine bisikletle gittiler.  
İzmit’te bisiklet tutkunu bir çift, nikahlarına da bisikletle geldiler. Burçin Ölmez ile Ali Serttaş çiftinin nikaha dairesine gelişi sırasında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da bisiklet kullanarak eşlik etti.

İzmit’te bisiklet tutkunu bir çift, nikahlarına da bisikletle geldiler. Burçin Ölmez ile Ali Serttaş çiftinin nikaha dairesine gelişi sırasında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da bisiklet kullanarak eşlik etti. Yahya Kaptan Mahallesi’nden Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki nikah salonuna kadar bisikletle gelen çiftin nikahını da Başkan Doğan kıydı.

Bisiklet sevdalısı gençlerin nikahını kıyarak bir hayat boyu mutluluk dileğinde bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “ gençlerimizin bisiklet sevdalısı olmasına çok sevindim. Çünkü 9 yıldan beri İzmit’in bisiklet şehri olması için çalışıyoruz. Bunun için 70 bin öğrenciye bisiklet hediye ettik, bisiklet yolları, bisiklet parkları yaptık. Burçin Ölmez ile Ali Serttaş çiftinin nikah masasına bisikletle gelmeleri de çok anlamlıydı. Ben de kendilerine eşlik etmekten büyük mutluluk duydum. Bisiklet sağlık demek, ekonomi demek, mutluluk demektir. Bilimsel araştırmalar bisiklet kullananların daha mutlu ve sağlıklı olduğunu göstermektedir” dedi.

HERKES BİSİKLET KULLANSIN

Nikah masalarına yaklaşık 2 kilometre bisiklet kullanarak gelen damat Ali Serttaş’ta vatandaşları bisiklet kullanmaya davet ederek “ biz günlük yaşantımızda da  bisiklet kullanıyoruz. Bisiklet bizim için adeta bir tutkudur. Nikahımıza da  bisikletle gelerek bu konuya dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak istedik. İzmit’in bisiklet şehri olması için örnek projeler yapan Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu. Çift nikahın ardından evlerine de yine bisikletle gittiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.