Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Namaz kılarken vefat etti

Vefat 10.02.2020 - 14:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1489+ kez okundu.
 

Namaz kılarken vefat etti

Namaz kılmak için odaya giden 81 yaşındaki Şerafettin Bağcı, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Körfez İlçe Yavuz Selim Mahallesi’nde üzücü bir vefat haberi geldi. Namaz kılmak için evinde odaya giden 81 yaşındaki Şerafettin Bağcı’dan yakınları uzun süre haber alamayan oğlu babasını yerde hareketsiz bir şekilde yere düşmüş olarak buldu. MANİSAYA GÖTÜRÜLDÜ Bağcı’nın oğlu durumu hemen ekiplere bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Şerafettin Bağcı'nın kalp krizi geçirdiğini ve hayatını kaybettiğini belirledi. 7 çocuk babası Şerafe çocuk babası Şerafettin Bağcı, eşinin yanında defnedilmek üzere Manisa'ya götürüldü  
Namaz kılmak için odaya giden 81 yaşındaki Şerafettin Bağcı, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Körfez İlçe Yavuz Selim Mahallesi’nde üzücü bir vefat haberi geldi. Namaz kılmak için evinde odaya giden 81 yaşındaki Şerafettin Bağcı’dan yakınları uzun süre haber alamayan oğlu babasını yerde hareketsiz bir şekilde yere düşmüş olarak buldu.

MANİSAYA GÖTÜRÜLDÜ

Bağcı’nın oğlu durumu hemen ekiplere bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Şerafettin Bağcı'nın kalp krizi geçirdiğini ve hayatını kaybettiğini belirledi. 7 çocuk babası Şerafe çocuk babası Şerafettin Bağcı, eşinin yanında defnedilmek üzere Manisa'ya götürüldü

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.