Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Naime Ömür Nalçacı vefat etti

Vefat 06.07.2020 - 23:10, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2536+ kez okundu.
 

Naime Ömür Nalçacı vefat etti

Kocaeli Barosu avukatlarından. Avukat Naime ömür Nalçacı yaşamını yitirdi.

Kocaeli Barosu avukatlarından, Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Avukat Naime Ömür Nalçacı hayatını kaybetti. Yaklaşık 2 hafta önce İzmit’teki özel bir hastanede kalp kapakçığı ameliyatı geçiren Nalçacı, bugün kalp krizi geçirdi. Nalçacı, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Nalçacı’nın cenazesi yarın (salı), İzmit Fevziye Camisi’nden öğlen namazı sonrası, Bağçeşme Kabristanı’ndaki aile mezarlığına toprağa verilecek. Körfez Manşet Gazetesi merhume Allah'tan rahmet , ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz..
Kocaeli Barosu avukatlarından. Avukat Naime ömür Nalçacı yaşamını yitirdi.

Kocaeli Barosu avukatlarından, Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Avukat Naime Ömür Nalçacı hayatını kaybetti. Yaklaşık 2 hafta önce İzmit’teki özel bir hastanede kalp kapakçığı ameliyatı geçiren Nalçacı, bugün kalp krizi geçirdi. Nalçacı, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Nalçacı’nın cenazesi yarın (salı), İzmit Fevziye Camisi’nden öğlen namazı sonrası, Bağçeşme Kabristanı’ndaki aile mezarlığına toprağa verilecek.

Körfez Manşet Gazetesi merhume Allah'tan rahmet , ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.