Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Naciye Seçilmiş Kurultay Delegesi oldu

SİYASET 15.03.2020 - 22:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1703+ kez okundu.
 

Naciye Seçilmiş Kurultay Delegesi oldu

Körfez CHP Kadın Kolları Başkanı Naciye Seçilmiş, bugün yapılan CHP Kocaeli İl kadın Kolları Olağan Genel Kurulu kongresinde yeniden seçilen mevcut başkan Songül Kaya yönetiminden 13 kişilik kurultay delegesi listesine girerek büyük bir başarı elde etti.

Körfez CHP Kadın Kolları Başkanı Naciye Seçilmiş, bugün yapılan CHP Kocaeli İl kadın Kolları Olağan Genel Kurulu kongresinde yeniden seçilen mevcut başkan Songül  Kaya yönetiminden 13 kişilik kurultay delegesi listesine girerek büyük bir başarı elde etti. Körfez CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçildiği günden çalışmalarını aralıksız sürdüren ve ev ev dolaşarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni anlatan ( CHP) Naciye Seçilmiş, kurultay delegesi olması nedeniyle kendini bu göreve getiren İl Kadın Kolları Başkanı Söngül Kaya’ya teşekkür etti. Seçilmiş, gazetemize yaptığı açıklamada, “ Cumhuriyet Halk Partisi Adım adım iktidara geliyor. Burada kadınlarımızın önemi büyük. Cumhuriyet kadınlarımızla bu kez kazanacağız. Çünkü iktidarları kadınlar belirler. AKP gidici artık. CHP’ye her geçen gün bayanlar üyelik için başvuruyor. Buda demek oluyor CHP’nin iktidarı için ayak sesleri..
Körfez CHP Kadın Kolları Başkanı Naciye Seçilmiş, bugün yapılan CHP Kocaeli İl kadın Kolları Olağan Genel Kurulu kongresinde yeniden seçilen mevcut başkan Songül Kaya yönetiminden 13 kişilik kurultay delegesi listesine girerek büyük bir başarı elde etti.

Körfez CHP Kadın Kolları Başkanı Naciye Seçilmiş, bugün yapılan CHP Kocaeli İl kadın Kolları Olağan Genel Kurulu kongresinde yeniden seçilen mevcut başkan Songül  Kaya yönetiminden 13 kişilik kurultay delegesi listesine girerek büyük bir başarı elde etti.

Körfez CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçildiği günden çalışmalarını aralıksız sürdüren ve ev ev dolaşarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni anlatan ( CHP) Naciye Seçilmiş, kurultay delegesi olması nedeniyle kendini bu göreve getiren İl Kadın Kolları Başkanı Söngül Kaya’ya teşekkür etti.

Seçilmiş, gazetemize yaptığı açıklamada, “ Cumhuriyet Halk Partisi Adım adım iktidara geliyor. Burada kadınlarımızın önemi büyük. Cumhuriyet kadınlarımızla bu kez kazanacağız. Çünkü iktidarları kadınlar belirler. AKP gidici artık. CHP’ye her geçen gün bayanlar üyelik için başvuruyor. Buda demek oluyor CHP’nin iktidarı için ayak sesleri..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.