Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Müzeyyen Teyze’yi kırmadı, programlarını yarıda kesti

SİYASET 06.01.2019 - 21:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2484+ kez okundu.
 

Müzeyyen Teyze’yi kırmadı, programlarını yarıda kesti

87 yaşındaki Müzeyyen Kutlu’yu kırmayarak evinde ziyaret etti.

6 yıl önce felç geçiren ve yatağa mahkum hale gelen 87 yaşındaki Müzeyyen Kutlu, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr.Tahir Büyükakın’a sosyal medya üzerinden mesaj yazdı. Kendisini evine çay içmeye çağıran Müzeyyen teyzenin ricasını kırmayan Büyükakın, yoğun programları arasında Müzeyyen teyzeyi evinde ziyaret ederek, elini öptü hayır duasını aldı. SOSYAL MEDYADAN TAKİP EDİYOR Büyükakın’ı sosyal medyadan takip ettiğini belirten Müzeyyen Teyze “Yatağa mahkum olduğum için evden dışarı çıkamıyorum. Gelen olursa sohbet ediyorum, kimse yoksa namazımı kılıyorum, tesbih çekiyorum ardından sosyal medyayı takip ediyorum. Tahir Bey’i de çok seviyorum. Kendisinin ilimize çok güzel işler yapacağına inanıyorum. Kendisine mesaj attım, hemen akşam beni aradılar, geleceklerini söylediler. İlk başta inanmadım. Ta ki akşam kapı zili çalana kadar. İşte o zaman dünyalar benim oldu. Çok sevindim, mutlu oldum. Duygularımı tarif edemem. Bu yoğunluğunda beni kırmayarak, bir mesajımla evimi şereflendirdi. Rabbim yolunu bahtını açık etsin” dedi. GÖNÜL KAPILARINI AÇIYORUZ Kişisel bakımını da yapmakta zorlandığını ifade eden Müzeyyen teyzeye yanıt veren Büyükakın, “Merak etmeyin, elimizden gelen her şeyi yaparız. Biz her zaman büyüklerimizin duasına talibiz. Onların duasıyla bizler ayakta duruyoruz. Memleketimiz var olduğu müddetçe bizler varız. Bu tür ziyaretler ile gönül kapısını açtıysak bizlere ne mutlu! Müzeyyen teyzemize Allah’tan sağlıklı uzun ömürler diliyorum, bizi evinde ağırladığı için de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  
87 yaşındaki Müzeyyen Kutlu’yu kırmayarak evinde ziyaret etti.

6 yıl önce felç geçiren ve yatağa mahkum hale gelen 87 yaşındaki Müzeyyen Kutlu, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr.Tahir Büyükakın’a sosyal medya üzerinden mesaj yazdı. Kendisini evine çay içmeye çağıran Müzeyyen teyzenin ricasını kırmayan Büyükakın, yoğun programları arasında Müzeyyen teyzeyi evinde ziyaret ederek, elini öptü hayır duasını aldı.

SOSYAL MEDYADAN TAKİP EDİYOR
Büyükakın’ı sosyal medyadan takip ettiğini belirten Müzeyyen Teyze “Yatağa mahkum olduğum için evden dışarı çıkamıyorum. Gelen olursa sohbet ediyorum, kimse yoksa namazımı kılıyorum, tesbih çekiyorum ardından sosyal medyayı takip ediyorum. Tahir Bey’i de çok seviyorum. Kendisinin ilimize çok güzel işler yapacağına inanıyorum. Kendisine mesaj attım, hemen akşam beni aradılar, geleceklerini söylediler. İlk başta inanmadım. Ta ki akşam kapı zili çalana kadar. İşte o zaman dünyalar benim oldu. Çok sevindim, mutlu oldum. Duygularımı tarif edemem. Bu yoğunluğunda beni kırmayarak, bir mesajımla evimi şereflendirdi. Rabbim yolunu bahtını açık etsin” dedi.

GÖNÜL KAPILARINI AÇIYORUZ
Kişisel bakımını da yapmakta zorlandığını ifade eden Müzeyyen teyzeye yanıt veren Büyükakın, “Merak etmeyin, elimizden gelen her şeyi yaparız. Biz her zaman büyüklerimizin duasına talibiz. Onların duasıyla bizler ayakta duruyoruz. Memleketimiz var olduğu müddetçe bizler varız. Bu tür ziyaretler ile gönül kapısını açtıysak bizlere ne mutlu! Müzeyyen teyzemize Allah’tan sağlıklı uzun ömürler diliyorum, bizi evinde ağırladığı için de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.