Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

'Mutlu Şehir Kocaeli' tabelalı otobüsler

GÜNDEM 03.11.2019 - 15:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2192+ kez okundu.
 

'Mutlu Şehir Kocaeli' tabelalı otobüsler

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın "Mutlu Şehir" vizyonu belediye otobüslerinin tabelalarına taşındı.

Geçtiğimiz günlerde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla üçüncüsü tamamlanan Kartepe Zirvesi'nin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait ulaşım araçlarında "Mutlu Şehir Kocaeli" tabelaları dikkat çekti. Vatandaşlar tarafından otobüslerin tabelalarında görülen ‘Mutlu Şehir Kocaeli’ yazısı da sosyal medyada sıklıkla paylaşıldı ve otobüsler yolcular tarafından ilgi odağı haline geldi. “MUTLU ŞEHİR GÜVENLİ ŞEHİRDİR” Kartepe zirvesinin ‘Kentleşme ve Mutlu Şehir’ ana temasıyla ikinci gün gençlerle gerçekleştirdiği oturumda Başkan Büyükakın, genç katılımcılardan gelen talepleri dinledi. Gençlerle fikir alışverişi yaparak onları dinleyen Başkan Büyükakın; “Mutlu şehir güvenli şehirdir. Gece 22.00’den sonra kadınların istedikleri yerde otobüsten inmesi için arkadaşlara gerekli talimatları veriyorum” dedi. Bunun üzerine UlaşımPark A.Ş. , araçlarında kadınların 22.00’den sonra istedikleri noktada inmeleri konusunda sürücülerini bilgilendirdi ve gelen talimatı hayata geçirdi. TABELALARA ‘MUTLU ŞEHİR KOCAELİ’ YAZILDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı koordinesinde UlaşımPark da Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın aldığı karar doğrultusunda sadece sürücüleri uyarmakla kalmadı. Otobüslerin tabelalarına ‘Mutlu Şehir Kocaeli’ yazarak sosyal farkındalık oluşturulmasını da sağladı. Vatandaşlar tarafından otobüslerin tabelalarında görülen Mutlu Şehir Kocaeli yazısı da sosyal medyada sıklıkla paylaşıldı ve otobüsler yolcular tarafından ilgi odağı haline geldi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın "Mutlu Şehir" vizyonu belediye otobüslerinin tabelalarına taşındı.

Geçtiğimiz günlerde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla üçüncüsü tamamlanan Kartepe Zirvesi'nin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait ulaşım araçlarında "Mutlu Şehir Kocaeli" tabelaları dikkat çekti. Vatandaşlar tarafından otobüslerin tabelalarında görülen ‘Mutlu Şehir Kocaeli’ yazısı da sosyal medyada sıklıkla paylaşıldı ve otobüsler yolcular tarafından ilgi odağı haline geldi.

“MUTLU ŞEHİR GÜVENLİ ŞEHİRDİR”

Kartepe zirvesinin ‘Kentleşme ve Mutlu Şehir’ ana temasıyla ikinci gün gençlerle gerçekleştirdiği oturumda Başkan Büyükakın, genç katılımcılardan gelen talepleri dinledi. Gençlerle fikir alışverişi yaparak onları dinleyen Başkan Büyükakın; “Mutlu şehir güvenli şehirdir. Gece 22.00’den sonra kadınların istedikleri yerde otobüsten inmesi için arkadaşlara gerekli talimatları veriyorum” dedi. Bunun üzerine UlaşımPark A.Ş. , araçlarında kadınların 22.00’den sonra istedikleri noktada inmeleri konusunda sürücülerini bilgilendirdi ve gelen talimatı hayata geçirdi.

TABELALARA ‘MUTLU ŞEHİR KOCAELİ’ YAZILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı koordinesinde UlaşımPark da Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın aldığı karar doğrultusunda sadece sürücüleri uyarmakla kalmadı. Otobüslerin tabelalarına ‘Mutlu Şehir Kocaeli’ yazarak sosyal farkındalık oluşturulmasını da sağladı. Vatandaşlar tarafından otobüslerin tabelalarında görülen Mutlu Şehir Kocaeli yazısı da sosyal medyada sıklıkla paylaşıldı ve otobüsler yolcular tarafından ilgi odağı haline geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.