Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Muhtar Ertik; Mahallemizin ikiye bölünmesi söz konusu değil

GÜNDEM 25.05.2020 - 15:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3066+ kez okundu.
 

Muhtar Ertik; Mahallemizin ikiye bölünmesi söz konusu değil

Yavuz Sultan Selim Mahalle Muhtarı Aslı Ertik, Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Mahalleyi ikiye bölmek söz konusu değil” dedi.

Körfez ile Derince arasında yer alan ve TOKİ’nin konutlar yapmaya başlamasıyla yeni yerleşim alanı haline gelen Körfezkent, bağlı olduğu Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nden ayrılarak mahalle olmak için çalışmalara başlaması ve imza toplaması üzerine Yavuz Sultan Selim Mahalle Muhtarı Aslı Ertik, Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Mahalleyi ikiye bölmek söz konusu değil” dedi. İşte Yavuz Sultan Selim Mahalle Muhtarı Aslı Ertik’in paylaştığı o açıklama; MAHALLE SAKİNLERİNİN DİKKATİNE; Resmi yerlerle yaptığım temaslar neticesinde; mahallemizin ikiye bölünmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı; böyle bir şeyin mümkün olamayacağı ifade edilmiştir. Buna rağmen; bir takım 'kötü' ve 'art' niyetli insanlar; kendi çıkar ve egolarını tatmin etmek; yapılan son seçimlerde 'kaybetme' çöküntüsü içinde bulunduğu için; üç-beş kişi ile bir araya gelerek; mahallemizde var olan huzuru kaçırmak; birliği dağıtmak; kardeşlik duygusunu zedelemek ve insanlar arasında ayırım yapmak için 'fitne' ve 'fesat' sokmaktadırlar. Kapı kapı dolaşarak; 'mahallemizi ayırmak istiyoruz' gibi ve bazı 'siyasi otoritelerin' isimlerini de vererek; insanları kandırmaya çalışmaktadırlar. Mahalle sakinlerimizin bu ve buna benzer ard ve 'sinsi' plan içinde olan bir takım kişi ve güçlere ve yalanlara inanmamalarını önemle rica ediyorum; bilgi yeri muhtarlığımızdır; muhtarlığımız ve resmi kurumlar dışında sizden istenilen bilgiler ve imzalar;: kandırmaktan başka bir şey değildir. MUHTAR ASLIERTİK  
Yavuz Sultan Selim Mahalle Muhtarı Aslı Ertik, Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Mahalleyi ikiye bölmek söz konusu değil” dedi.

Körfez ile Derince arasında yer alan ve TOKİ’nin konutlar yapmaya başlamasıyla yeni yerleşim alanı haline gelen Körfezkent, bağlı olduğu Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nden ayrılarak mahalle olmak için çalışmalara başlaması ve imza toplaması üzerine Yavuz Sultan Selim Mahalle Muhtarı Aslı Ertik, Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Mahalleyi ikiye bölmek söz konusu değil” dedi.

İşte Yavuz Sultan Selim Mahalle Muhtarı Aslı Ertik’in paylaştığı o açıklama;

MAHALLE SAKİNLERİNİN DİKKATİNE;
Resmi yerlerle yaptığım temaslar neticesinde; mahallemizin ikiye bölünmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı; böyle bir şeyin mümkün olamayacağı ifade edilmiştir. Buna rağmen; bir takım 'kötü' ve 'art' niyetli insanlar; kendi çıkar ve egolarını tatmin etmek; yapılan son seçimlerde 'kaybetme' çöküntüsü içinde bulunduğu için; üç-beş kişi ile bir araya gelerek; mahallemizde var olan huzuru kaçırmak; birliği dağıtmak; kardeşlik duygusunu zedelemek ve insanlar arasında ayırım yapmak için 'fitne' ve 'fesat' sokmaktadırlar. Kapı kapı dolaşarak; 'mahallemizi ayırmak istiyoruz' gibi ve bazı 'siyasi otoritelerin' isimlerini de vererek; insanları kandırmaya çalışmaktadırlar. Mahalle sakinlerimizin bu ve buna benzer ard ve 'sinsi' plan içinde olan bir takım kişi ve güçlere ve yalanlara inanmamalarını önemle rica ediyorum; bilgi yeri muhtarlığımızdır; muhtarlığımız ve resmi kurumlar dışında sizden istenilen bilgiler ve imzalar;: kandırmaktan başka bir şey değildir.

MUHTAR
ASLIERTİK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.