Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Miting alanı dolmaya başladı

SİYASET 21.03.2019 - 13:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2390+ kez okundu.
 

Miting alanı dolmaya başladı

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için ittifak yapan CHP ve İYİ Parti'nin genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener bugün İzmit'te saat 14.00'da ortak miting yapacak. Vatandaşlar miting alanına akın etmeye başladı.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için ittifak yapan CHP ve İYİ Parti'nin genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener bugün İzmit'te saat 14.00'da ortak miting yapacak. Vatandaşlar miting alanına akın etmeye başladı. Alanın giriş ve çıkışlarında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Alanda toplamda bin 200 polis mensubu görevlendirildi. Polis ekipleri alanının girişinde oluşturulan arama noktalarında vatandaşları didik didik aradı. Vatandaşların yanındaki kalem, çakmak, bozuk paralar toplandı. Polisler alana girecek olan vatandaşları tek tek arayarak içeriye alındı. Alanda 30 bin su ve 30 bin bayrak dağıtıldı. KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER’İN PANKARTI ASILDI Millet İttifakı’nı oluşturan CHP ve İYİ Parti’nin genel başkanlarının gerçekleştirdiği ortak miting öncesi binlerce vatandaş erken saatlerden itibaren alana akın etti. Alana gelen on binlerce vatandaş mitinge saatler kala CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i marşlar, sloganlar ve şarkılar eşliğinde bekledi. Alanın çevresinde parti bayrakları ile süsleme yapılırken, Mustafa Kemal Atatürk, Türk bayrağı, CHP ve İYİ Parti genel başkanları Kılıçdaroğlu ve Akşener’in dev pankartı asıldı.       
31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için ittifak yapan CHP ve İYİ Parti'nin genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener bugün İzmit'te saat 14.00'da ortak miting yapacak. Vatandaşlar miting alanına akın etmeye başladı.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için ittifak yapan CHP ve İYİ Parti'nin genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener bugün İzmit'te saat 14.00'da ortak miting yapacak. Vatandaşlar miting alanına akın etmeye başladı. Alanın giriş ve çıkışlarında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Alanda toplamda bin 200 polis mensubu görevlendirildi. Polis ekipleri alanının girişinde oluşturulan arama noktalarında vatandaşları didik didik aradı. Vatandaşların yanındaki kalem, çakmak, bozuk paralar toplandı. Polisler alana girecek olan vatandaşları tek tek arayarak içeriye alındı. Alanda 30 bin su ve 30 bin bayrak dağıtıldı.

KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER’İN PANKARTI ASILDI

Millet İttifakı’nı oluşturan CHP ve İYİ Parti’nin genel başkanlarının gerçekleştirdiği ortak miting öncesi binlerce vatandaş erken saatlerden itibaren alana akın etti. Alana gelen on binlerce vatandaş mitinge saatler kala CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i marşlar, sloganlar ve şarkılar eşliğinde bekledi. Alanın çevresinde parti bayrakları ile süsleme yapılırken, Mustafa Kemal Atatürk, Türk bayrağı, CHP ve İYİ Parti genel başkanları Kılıçdaroğlu ve Akşener’in dev pankartı asıldı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.