Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Minik itfaiyeciler göreve hazır

YAŞAM 30.10.2019 - 13:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1577+ kez okundu.
 

Minik itfaiyeciler göreve hazır

Yahya Kaptan İtfaiye Grubu’nu ziyaret eden Düş Bahçesi Anaokulu’nun minik öğrencileri, ağabeylerinden itfaiyenin önemini ve görevlerini öğrendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Yahya Kaptan İtfaiye Grubu, Düş Bahçesi Anaokulu’nun minik öğrencilerini konuk etti. İtfaiye personeli, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek itfaiyenin önemi ve görevlerini anlattı. Öğretmenleri gözetiminde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na gelen öğrencilerle yakından ilgilenen itfaiye personeli, itfaiyenin nasıl çalıştığını ve toplumsal olaylara nasıl müdahale ettiğini çocuklara anlattı. MİNİKLER İTFAİYE ÜNİFORMASI GİYDİ Düş Bahçesi Anaokulu’nda eğitim gören minik öğrenciler de Yahya Kaptan İtfaiye Grubu’nu ziyaret ederek itfaiyeci ağabeyleriyle tanışmanın mutluluğunu yaşadı. İtfaiyenin önemini ve görevlerini itfaiye personelinden dinleyen minikler, eğlenceli bir gün geçirdi. İtfaiye üniforması giyerek renkli görüntüler de oluşturan minik öğrenciler, yine itfaiye forması giyen öğretmenleriyle birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklarla tek tek ilgilenen itfaiye personeli, miniklerin sorularını da yanıtsız bırakmadı.  
Yahya Kaptan İtfaiye Grubu’nu ziyaret eden Düş Bahçesi Anaokulu’nun minik öğrencileri, ağabeylerinden itfaiyenin önemini ve görevlerini öğrendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Yahya Kaptan İtfaiye Grubu, Düş Bahçesi Anaokulu’nun minik öğrencilerini konuk etti. İtfaiye personeli, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek itfaiyenin önemi ve görevlerini anlattı. Öğretmenleri gözetiminde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na gelen öğrencilerle yakından ilgilenen itfaiye personeli, itfaiyenin nasıl çalıştığını ve toplumsal olaylara nasıl müdahale ettiğini çocuklara anlattı.

MİNİKLER İTFAİYE ÜNİFORMASI GİYDİ

Düş Bahçesi Anaokulu’nda eğitim gören minik öğrenciler de Yahya Kaptan İtfaiye Grubu’nu ziyaret ederek itfaiyeci ağabeyleriyle tanışmanın mutluluğunu yaşadı. İtfaiyenin önemini ve görevlerini itfaiye personelinden dinleyen minikler, eğlenceli bir gün geçirdi. İtfaiye üniforması giyerek renkli görüntüler de oluşturan minik öğrenciler, yine itfaiye forması giyen öğretmenleriyle birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklarla tek tek ilgilenen itfaiye personeli, miniklerin sorularını da yanıtsız bırakmadı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.