Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mimar Sinan'da konteyner devrildi

GÜNDEM 25.10.2018 - 23:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2321+ kez okundu.
 

Mimar Sinan'da konteyner devrildi

Körfez yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde, limana giriş yapmak isteyen bir TIR’ın üzerinde yer alan konteyner devrildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre akşam saatlerinde limana konteynır yükü taşıyan bir TIR, sürücünün ani hareketi sonrasında kaza meydana geldi. TIR’ın yan yatması sonrasında devrilen konteynır yol kenarına düştü. Bu sırada çevrede araç olmaması nedeniyle kaza ucuz atlatıldı. Kaza nedeniyle polis tutanak tutarken, bir süre yol kenarında kalan konteynır daha sonra vinçle alınarak limana götürüldü.
Körfez yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde, limana giriş yapmak isteyen bir TIR’ın üzerinde yer alan konteyner devrildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre akşam saatlerinde limana konteynır yükü taşıyan bir TIR, sürücünün ani hareketi sonrasında kaza meydana geldi.

TIR’ın yan yatması sonrasında devrilen konteynır yol kenarına düştü. Bu sırada çevrede araç olmaması nedeniyle kaza ucuz atlatıldı.

Kaza nedeniyle polis tutanak tutarken, bir süre yol kenarında kalan konteynır daha sonra vinçle alınarak limana götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.