Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Milletvekili Zeybek’ten İzmit Belediye Başkanı’na Sert Sözler

SİYASET 28.05.2019 - 20:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2205+ kez okundu.
 

Milletvekili Zeybek’ten İzmit Belediye Başkanı’na Sert Sözler

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Ramazan Bayramı öncesi başkan yardımcıları, müdür, amir ve işçilere yönelik yaptığı haksız uygulama ve işten çıkartmalara sessiz kalmadı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Emine Zeybek, bugün gerçekleşen Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaptığı açıklamalarla, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e tepkisini gösterdi. VERDİĞİN SÖZLERİ NE ÇABUK UNUTTUN! AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Zeybek:“31 Martta İzmit Belediye Başkanı seçilen eski CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet tarafından iki gündür işçi ve memur kıyımı yapılmaktadır. Başkan yardımcılarından müdür ve amirlere kadar büyük bir kesim ilçenin en ücra köşelerine sürgün edilmiştir. Bugün aldığımız habere göre 10 işçi, hiçbir yasal gerekçe gösterilmeden, tamamen kanunsuz bir şekilde işten atılmıştır. Oysa Fatma Hanım 31 Mart seçimleri öncesi miting alanlarında ve basın-yayın kuruluşlarında "Herkesin başkanı olacağım, kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım, işçiler bana güvensin. Kul ve yetim hakkından korkarız, vicdansız değiliz." diyordu. Ne oldu Fatma Hanım, verdiğin sözleri ne çabuk unuttun da evine ekmek götürmekten başka bir derdi olmayan emekçi insanları bayram öncesi kapı önüne koydun? Bu vicdansızlığı Genel Kurulun ve İzmit halkının takdirlerine arz ediyorum” diye konuştu.  
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Ramazan Bayramı öncesi başkan yardımcıları, müdür, amir ve işçilere yönelik yaptığı haksız uygulama ve işten çıkartmalara sessiz kalmadı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Emine Zeybek, bugün gerçekleşen Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaptığı açıklamalarla, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e tepkisini gösterdi.

VERDİĞİN SÖZLERİ NE ÇABUK UNUTTUN!

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Zeybek:“31 Martta İzmit Belediye Başkanı seçilen eski CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet tarafından iki gündür işçi ve memur kıyımı yapılmaktadır. Başkan yardımcılarından müdür ve amirlere kadar büyük bir kesim ilçenin en ücra köşelerine sürgün edilmiştir. Bugün aldığımız habere göre 10 işçi, hiçbir yasal gerekçe gösterilmeden, tamamen kanunsuz bir şekilde işten atılmıştır. Oysa Fatma Hanım 31 Mart seçimleri öncesi miting alanlarında ve basın-yayın kuruluşlarında "Herkesin başkanı olacağım, kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım, işçiler bana güvensin. Kul ve yetim hakkından korkarız, vicdansız değiliz." diyordu. Ne oldu Fatma Hanım, verdiğin sözleri ne çabuk unuttun da evine ekmek götürmekten başka bir derdi olmayan emekçi insanları bayram öncesi kapı önüne koydun? Bu vicdansızlığı Genel Kurulun ve İzmit halkının takdirlerine arz ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.