Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Millet İttifakı’nda sorun çözüldü!

SİYASET 14.02.2019 - 14:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1506+ kez okundu.
 

Millet İttifakı’nda sorun çözüldü!

CHP ve İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Millet İttifakı adı altında 12 ilçe ve Büyükşehir'de sağladığı birliktelikte sorunlar il başkanlarının devreye girmesiyle birlikte çözüldü. CHP ve İYİ Parti sadece Karamürsel’de ayrı meclis üyeliği listesi ile seçime girecek.

31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakı adı altında seçime girecek olan CHP ve İYİ Parti, ilçeler konusunda uzlaşı sağlamış ve gözler meclis üyelikleri listelerine çevrilmişti. Millet İttifakı, meclis listelerinde Karamürsel, Derince ve Kartepe’de anlaşamadığı için ayrı meclis üyesi listesiyle seçimlere girmeyi kararlaştırmıştı. Bu kararın ardından her iki partinin il başkanı devreye girdi sorunlar konuşulup çözüme kavuşturuldu. SADECE KARAMÜRSEL’DE AYRI LİSTE CHP ve İYİ Parti, Derince ve Kartepe’de karşılıklı olarak birbirinin taleplerini kabul ettiler ve her iki ilçede de ortak meclis üyelikleri listeleriyle seçime girme kararı aldılar. CHP ve İYİ Parti’nin sadece Karamürsel’de sorun yaşadığı öğrenildi. İYİ Parti, meclis listelerinde CHP’den istedikleri sıra ve sayıyı alamamaları sebebiyle Karamürsel’de kendi listelerini hazırlayacak.İYİ Parti, tüm ilçeler için meclis üyeliklerinde yer almasını istediği isimleri sıra halinde bu akşam CHP’ye teslim edecek.  
CHP ve İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Millet İttifakı adı altında 12 ilçe ve Büyükşehir'de sağladığı birliktelikte sorunlar il başkanlarının devreye girmesiyle birlikte çözüldü. CHP ve İYİ Parti sadece Karamürsel’de ayrı meclis üyeliği listesi ile seçime girecek.

31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakı adı altında seçime girecek olan CHP ve İYİ Parti, ilçeler konusunda uzlaşı sağlamış ve gözler meclis üyelikleri listelerine çevrilmişti. Millet İttifakı, meclis listelerinde Karamürsel, Derince ve Kartepe’de anlaşamadığı için ayrı meclis üyesi listesiyle seçimlere girmeyi kararlaştırmıştı. Bu kararın ardından her iki partinin il başkanı devreye girdi sorunlar konuşulup çözüme kavuşturuldu.

SADECE KARAMÜRSEL’DE AYRI LİSTE

CHP ve İYİ Parti, Derince ve Kartepe’de karşılıklı olarak birbirinin taleplerini kabul ettiler ve her iki ilçede de ortak meclis üyelikleri listeleriyle seçime girme kararı aldılar. CHP ve İYİ Parti’nin sadece Karamürsel’de sorun yaşadığı öğrenildi. İYİ Parti, meclis listelerinde CHP’den istedikleri sıra ve sayıyı alamamaları sebebiyle Karamürsel’de kendi listelerini hazırlayacak.İYİ Parti, tüm ilçeler için meclis üyeliklerinde yer almasını istediği isimleri sıra halinde bu akşam CHP’ye teslim edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.