Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

MHPİl Başkanı Aydın Ünlü’den KOTO’ya ziyaret

SİYASET 27.09.2019 - 20:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2490+ kez okundu.
 

MHPİl Başkanı Aydın Ünlü’den KOTO’ya ziyaret

Ünlü: KOTO ve Necmi Başkanımız Kocaeli’nin en önemli değeridir

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimini ağırladı Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimini ağırladı. KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Çuhadar, Ömer Efe ve Mehmet Akif Şen’in de yer aldığı ziyarette, MHP il yöneticileri de Başkan Ünlü’ye eşlik etti. ÜNLÜ: KOTO VE NECMİ BAŞKANIMIZ KOCAELİ’NİN EN ÖNEMLİ DEĞERİDİR Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bizler MHP Kocaeli teşkilatları olarak program dahilinde STK ziyaretleri yapıyoruz. Bugün de KOTO Başkanımız Sayın Necmi Bulut ve ekibini ziyaret ederek programımızı başlatıyoruz. MHP olarak KOTO’yu çok önemsiyoruz. Uzun yıllar siyaset yapan bir il başkanı olarak Kocaeli için KOTO’nun ne kadar önemli olduğunu her yerde vurguluyoruz. Her zaman da KOTO Başkanımız Sayın Bulut ve ekibini yakından takip ediyoruz, yaptığı çalışmaları beğeniyoruz. Tarih itibariyle de yapılacak her türlü çalışmaların yanında olduğumuzu beyan ediyoruz. KOTO Başkanımız Necmi Bulut Kocaeli’nin önemli bir değeridir. MHP’nin de bir özelliği vardır; biz değerlerimize sahip çıkan bir partiyiz. Hem KOTO Başkanımız Bulut’a hem ekibine de sahip çıkmaya devam edeceğiz. Samimi karşılama dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dedi. BAŞKAN BULUT: DİYALOGDAN YANAYIZ Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Hoş geldiniz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Öncesinde Sayın Genel Başkana geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyoruz. Kendisi Türk siyaseti açısından çok önemli bir isim. Biz, tüm siyasi partilerimizde olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi ile de diğer partilerimizle de STK’larımızla da hep bir arada olmaya önem gösteriyoruz. KOTO’nun 16 bin üyesi var. Bunu temsil ettiğimize inanıyoruz ve bu şekilde davranmaya özen gösteriyoruz. Güzel diyaloglar kurmanın, Odamız için faydalı çalışmalar üretmenin amacındayız. Bunu da sağladığımızı görüyoruz. Her şeyden önce güçlü diyalogdan yanayız. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Ünlü’ye bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.  
Ünlü: KOTO ve Necmi Başkanımız Kocaeli’nin en önemli değeridir

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimini ağırladı

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimini ağırladı. KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Çuhadar, Ömer Efe ve Mehmet Akif Şen’in de yer aldığı ziyarette, MHP il yöneticileri de Başkan Ünlü’ye eşlik etti.

ÜNLÜ: KOTO VE NECMİ BAŞKANIMIZ

KOCAELİ’NİN EN ÖNEMLİ DEĞERİDİR

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bizler MHP Kocaeli teşkilatları olarak program dahilinde STK ziyaretleri yapıyoruz. Bugün de KOTO Başkanımız Sayın Necmi Bulut ve ekibini ziyaret ederek programımızı başlatıyoruz. MHP olarak KOTO’yu çok önemsiyoruz. Uzun yıllar siyaset yapan bir il başkanı olarak Kocaeli için KOTO’nun ne kadar önemli olduğunu her yerde vurguluyoruz. Her zaman da KOTO Başkanımız Sayın Bulut ve ekibini yakından takip ediyoruz, yaptığı çalışmaları beğeniyoruz. Tarih itibariyle de yapılacak her türlü çalışmaların yanında olduğumuzu beyan ediyoruz. KOTO Başkanımız Necmi Bulut Kocaeli’nin önemli bir değeridir. MHP’nin de bir özelliği vardır; biz değerlerimize sahip çıkan bir partiyiz. Hem KOTO Başkanımız Bulut’a hem ekibine de sahip çıkmaya devam edeceğiz. Samimi karşılama dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN BULUT: DİYALOGDAN YANAYIZ

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Hoş geldiniz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Öncesinde Sayın Genel Başkana geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyoruz. Kendisi Türk siyaseti açısından çok önemli bir isim. Biz, tüm siyasi partilerimizde olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi ile de diğer partilerimizle de STK’larımızla da hep bir arada olmaya önem gösteriyoruz. KOTO’nun 16 bin üyesi var. Bunu temsil ettiğimize inanıyoruz ve bu şekilde davranmaya özen gösteriyoruz. Güzel diyaloglar kurmanın, Odamız için faydalı çalışmalar üretmenin amacındayız. Bunu da sağladığımızı görüyoruz. Her şeyden önce güçlü diyalogdan yanayız. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Ünlü’ye bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.