Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

MHP ve İKM’den KOTO’ya ziyaret

GÜNDEM 11.10.2019 - 21:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2061+ kez okundu.
 

MHP ve İKM’den KOTO’ya ziyaret

KOTO Başkanı Necmi Bulut ve beraberindeki Oda heyeti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve İzmit Kent Merkezi Derneği’ni ağırladı

Kentin istişare noktası Kocaeli Ticaret Odası, çeşitli kurum ve kuruluşlardan misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. KOTO Başkanı Necmi Bulut ve beraberindeki heyet son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ertam Peker, İSG Uzmanı Eraslan Çınar, İzmit Kent Merkezi Derneği Başkanı Murat Öztürk ve dernek yönetimini ağırladı. BAŞKAN BULUT: ÖNCELİKLİ AMACIMIZ… Ziyaretler dolayısıyla misafirlerine ayrı ayrı teşekkür ederek, diyaloğa çok önem verdiklerini vurgulayan Başkan Bulut, “KOTO olarak öncelikli görevimiz, üyelerimiz ve kentimizin menfaati başta olmak üzere, tüm kurumlarla güçlü diyaloglar geliştirmek ve KOTO’nun ‘kentin istişare noktası’ olması özelliğini muhafaza etmektir” dedi. Ziyaretlerde, KOTO’nun üye ve kent odaklı çalışmaları ile projeler konuşuldu.  
KOTO Başkanı Necmi Bulut ve beraberindeki Oda heyeti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve İzmit Kent Merkezi Derneği’ni ağırladı

Kentin istişare noktası Kocaeli Ticaret Odası, çeşitli kurum ve kuruluşlardan misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. KOTO Başkanı Necmi Bulut ve beraberindeki heyet son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ertam Peker, İSG Uzmanı Eraslan Çınar, İzmit Kent Merkezi Derneği Başkanı Murat Öztürk ve dernek yönetimini ağırladı.

BAŞKAN BULUT: ÖNCELİKLİ AMACIMIZ…

Ziyaretler dolayısıyla misafirlerine ayrı ayrı teşekkür ederek, diyaloğa çok önem verdiklerini vurgulayan Başkan Bulut, “KOTO olarak öncelikli görevimiz, üyelerimiz ve kentimizin menfaati başta olmak üzere, tüm kurumlarla güçlü diyaloglar geliştirmek ve KOTO’nun ‘kentin istişare noktası’ olması özelliğini muhafaza etmektir” dedi. Ziyaretlerde, KOTO’nun üye ve kent odaklı çalışmaları ile projeler konuşuldu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.