Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mezarlıkta 24 yaşındaki bir gence ait ceset bulundu

ASAYİŞ 03.12.2020 - 19:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2221+ kez okundu.
 

Mezarlıkta 24 yaşındaki bir gence ait ceset bulundu

İzmit Tavşantepe Mahallesinde bulunan Tavşantepe Mezarlığında 24 yaşındaki İbrahim Saçan ölü olarak bulundu.

İzmit Tavşantepe Mahallesinde bulunan Tavşantepe Mezarlığında 24 yaşındaki İbrahim Saçan ölü olarak bulundu. Alınan bilgiye göre İzmit Tanvşantepe Mahallesi Tavşantepe Caddesi üzerinde bulunan Tavşantepe Mezarlığında bir şahsın hareketsiz halde olduğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde isminin İbrahim Saçan (24) olduğu öğrenilen kişinin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Saçan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. TOPRAĞA VERİLDİ Bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen ve vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine rastlanılmayan İbrahim Saçan’ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ile belirlenecek. İzmit Tavşantepe Mahallesinde ikamet eden Vedat Saçan ile merhume Gülser Saçan çiftinin 8 çocuğundan biri olan ve psikolojik nedenleri olduğu iddia edilen Saçan’ın cenazesi Bahar Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tavşantepe Mezarlığında toprağa verildi.  MORGA KALDIRILDI Ekipler tarafından yapılan incelemelerin ardından ceset cenaze aracı ile  Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Psikolojik problemleri olduğu öğrenilen Saçan’ın ölüm sebebinin yapılacak olan otopsi incelemelerinin ardından belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İzmit Tavşantepe Mahallesinde bulunan Tavşantepe Mezarlığında 24 yaşındaki İbrahim Saçan ölü olarak bulundu.

İzmit Tavşantepe Mahallesinde bulunan Tavşantepe Mezarlığında 24 yaşındaki İbrahim Saçan ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre İzmit Tanvşantepe Mahallesi Tavşantepe Caddesi üzerinde bulunan Tavşantepe Mezarlığında bir şahsın hareketsiz halde olduğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde isminin İbrahim Saçan (24) olduğu öğrenilen kişinin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Saçan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen ve vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine rastlanılmayan İbrahim Saçan’ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ile belirlenecek. İzmit Tavşantepe Mahallesinde ikamet eden Vedat Saçan ile merhume Gülser Saçan çiftinin 8 çocuğundan biri olan ve psikolojik nedenleri olduğu iddia edilen Saçan’ın cenazesi Bahar Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tavşantepe Mezarlığında toprağa verildi. 

MORGA KALDIRILDI

Ekipler tarafından yapılan incelemelerin ardından ceset cenaze aracı ile  Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Psikolojik problemleri olduğu öğrenilen Saçan’ın ölüm sebebinin yapılacak olan otopsi incelemelerinin ardından belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.