Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mezarlıklar yeşillendiriliyor

GÜNDEM 13.07.2021 - 01:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2304+ kez okundu.
 

Mezarlıklar yeşillendiriliyor

Körfez Belediyesi tarafından Yukarı Hereke’de ve İlimtepe’de oluşturulan yeni mezarlık alanlarında ağaç dikme çalışmaları da gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi, kent genelinde yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor. Kent genelindeki peyzaj çalışmaları dışında, ilçedeki boş ve kamuya ait alanlarda da ağaç dikim çalışması yürütülüyor. Cami ve okul bahçeleri dışında, ilçe genelinde yeni oluşturulan mezarlık alanlarında da yeşillendirme çalışmaları başladı. ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Körfez Belediyesi ekipleri ilk olarak Yukarı Hereke’de oluşturulan yeni mezarlık alanında ağaç dikim işlemlerini gerçekleştirdi. Daha sonra İlimtepe’de mevcut mezarlık içerisinde oluşturulan yeni bölümlerde de yol çalışmaları yapıldı ve daha sonra ağaçlandırılarak daha güzel hale getirildi.
Körfez Belediyesi tarafından Yukarı Hereke’de ve İlimtepe’de oluşturulan yeni mezarlık alanlarında ağaç dikme çalışmaları da gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi, kent genelinde yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor. Kent genelindeki peyzaj çalışmaları dışında, ilçedeki boş ve kamuya ait alanlarda da ağaç dikim çalışması yürütülüyor. Cami ve okul bahçeleri dışında, ilçe genelinde yeni oluşturulan mezarlık alanlarında da yeşillendirme çalışmaları başladı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Körfez Belediyesi ekipleri ilk olarak Yukarı Hereke’de oluşturulan yeni mezarlık alanında ağaç dikim işlemlerini gerçekleştirdi. Daha sonra İlimtepe’de mevcut mezarlık içerisinde oluşturulan yeni bölümlerde de yol çalışmaları yapıldı ve daha sonra ağaçlandırılarak daha güzel hale getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.