Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Meral Akşener adaylık kararını açıkladı

SİYASET 25.07.2018 - 11:50, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2587+ kez okundu.
 

Meral Akşener adaylık kararını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada olağanüstü kurultayda aday olmayacağını söyledi.

Twitter hesabından açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Değerli dava arkadaşlarım, Kurultayımızda aday olmama konusundaki kararım kesindir.” Partimizin yoluna yeni bir yönetim ile devam etmesinin, hem partimizin kurumsallaşma sürecini tamamlayabilmesi, hem de önümüzdeki yerel seçimlerde geleceğinden emin olduğum başarılı sonuçlar için önemli bir ilk adım olduğu kanaatindeyim” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz hafta İYİ Parti’nin Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği çalıştay toplantısından olağanüstü kurultay kararı çıkmıştı. Genel Başkan Meral Akşener ise kurultayda aday olmayacağını açıklamıştı. Ancak İYİ Parti yönetimi, Akşener’i kurultayda tek aday olarak göstereceklerini belirtmişti.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada olağanüstü kurultayda aday olmayacağını söyledi.

Twitter hesabından açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Değerli dava arkadaşlarım, Kurultayımızda aday olmama konusundaki kararım kesindir.” Partimizin yoluna yeni bir yönetim ile devam etmesinin, hem partimizin kurumsallaşma sürecini tamamlayabilmesi, hem de önümüzdeki yerel seçimlerde geleceğinden emin olduğum başarılı sonuçlar için önemli bir ilk adım olduğu kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti’nin Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği çalıştay toplantısından olağanüstü kurultay kararı çıkmıştı. Genel Başkan Meral Akşener ise kurultayda aday olmayacağını açıklamıştı.

Ancak İYİ Parti yönetimi, Akşener’i kurultayda tek aday olarak göstereceklerini belirtmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.