Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mehmet Ali Paşa (Map) Komite Seçim Startını Verdi

SİYASET 15.01.2019 - 00:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1686+ kez okundu.
 

Mehmet Ali Paşa (Map) Komite Seçim Startını Verdi

Mehmet Ali Paşa (MAP) Komite, 2019 yerel seçimleri için çalışmalarına tüm hızıyla başladı.

Mehmet Ali Paşa (MAP) Komite, 2019 yerel  seçimleri için çalışmalarına tüm hızıyla başladı. İl yöneticisi Seda Oral, Nuri Top, İzmit İlçe Yöneticisi Dalistan Filiz, mahalle temsilcisi ve İzmit İlçe Yöneticisi İsmail Korkut ve SKM üyesi Bekir Çelik öncülüğünde toplanan komite üyeleri  ve mahalleliler toplantıya kalabalık olarak eşlik etti. “MEHMET ALİ PAŞA BİZİM KALBİMİZ” Komite üyeleri  toplantıda seçim sürecini değerlendirerek projeler ve yapılacaklar konusunda fikir alışverişinde bulundu. Toplantıya öncülük eden İzmit İlçe Yöneticisi Dalistan Filiz “ Ülkemizde yaşanan sıkıntılardan dolayı tüm vatandaşlarımız sorunlar yaşamakta. Mehmet Ali Paşa bizim evimiz,kalbimiz. Komitemiz mahallemizde her kesimden vatandaşımızla bir araya gelerek, sıkıntılarını dinlemek için gerek yerinde çözüme kavuşturabilmek gerekse notlarımızı alarak canla başla çalışıyor. El ele birlik ve beraberlik içinde mahallemizi daha üst noktalara taşıyacağız” dedi. Toplantıda seçim öncesi ,seçim süresince  sandık başında görev alacakları belirlerken sandık güvenliğinin önemine de dikkat çekti. Geniş katılımlı gerçekleşen toplantıda özellikle kadın komite üyeleri,  güçlerinin ve çalışma isteklerinin önemli olduğunu belirterek İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in de seçim bölgesi olan Mehmet Ali Paşa’da disiplinli ve programlı şekilde çalıştıklarını, her kesimden ve her görüşten seçmenle ayrıştırıcı değil birleştirici bir dille bir araya geldiklerini belirttiler. Komite üyeleri bundan sonra 15 günde bir toplanacaklarını ve görüş ve bilgi alışverişinde bulunacaklarını belirterek topluca fotoğraf çekimiyle toplantıyı sonlandırdılar.
Mehmet Ali Paşa (MAP) Komite, 2019 yerel seçimleri için çalışmalarına tüm hızıyla başladı.

Mehmet Ali Paşa (MAP) Komite, 2019 yerel  seçimleri için çalışmalarına tüm hızıyla başladı. İl yöneticisi Seda Oral, Nuri Top, İzmit İlçe Yöneticisi Dalistan Filiz, mahalle temsilcisi ve İzmit İlçe Yöneticisi İsmail Korkut ve SKM üyesi Bekir Çelik öncülüğünde toplanan komite üyeleri  ve mahalleliler toplantıya kalabalık olarak eşlik etti.

“MEHMET ALİ PAŞA BİZİM KALBİMİZ”

Komite üyeleri  toplantıda seçim sürecini değerlendirerek projeler ve yapılacaklar konusunda fikir alışverişinde bulundu. Toplantıya öncülük eden İzmit İlçe Yöneticisi Dalistan Filiz “ Ülkemizde yaşanan sıkıntılardan dolayı tüm vatandaşlarımız sorunlar yaşamakta. Mehmet Ali Paşa bizim evimiz,kalbimiz. Komitemiz mahallemizde her kesimden vatandaşımızla bir araya gelerek, sıkıntılarını dinlemek için gerek yerinde çözüme kavuşturabilmek gerekse notlarımızı alarak canla başla çalışıyor. El ele birlik ve beraberlik içinde mahallemizi daha üst noktalara taşıyacağız” dedi.

Toplantıda seçim öncesi ,seçim süresince  sandık başında görev alacakları belirlerken sandık güvenliğinin önemine de dikkat çekti. Geniş katılımlı gerçekleşen toplantıda özellikle kadın komite üyeleri,  güçlerinin ve çalışma isteklerinin önemli olduğunu belirterek İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in de seçim bölgesi olan Mehmet Ali Paşa’da disiplinli ve programlı şekilde çalıştıklarını, her kesimden ve her görüşten seçmenle ayrıştırıcı değil birleştirici bir dille bir araya geldiklerini belirttiler.

Komite üyeleri bundan sonra 15 günde bir toplanacaklarını ve görüş ve bilgi alışverişinde bulunacaklarını belirterek topluca fotoğraf çekimiyle toplantıyı sonlandırdılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.