Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Meclis Üyesi Aydemir Ak Partiden İstifa Etti

SİYASET 22.02.2019 - 21:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2621+ kez okundu.
 

Meclis Üyesi Aydemir Ak Partiden İstifa Etti

AK Parti Dilovası Belediye Meclis Üyesi Enver AYDEMİR’ AK Partiden ve Dilovası Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa etti

AK Parti Dilovası Belediye Meclis Üyesi Enver AYDEMİR’ AK Partiden ve Dilovası Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa etti.Dilovası’nda bulunan Gebze 9. Noterliğine giderek resmi istifasını noter aracılığı ile gerçekleştirdi.  Ercan Dalkılıç ile yola devam edeceğim. Aydemir; Dilovası’nın güzelleşmesi için değişim şart ve bu değişimin Dilovası Kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç ile mümkün olduğunu ve bu yüzden istifasını sunarak Pazar günü geniş bir katılım ile Saadet Partisine katılacağını söyledi.    
AK Parti Dilovası Belediye Meclis Üyesi Enver AYDEMİR’ AK Partiden ve Dilovası Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa etti

AK Parti Dilovası Belediye Meclis Üyesi Enver AYDEMİR’ AK Partiden ve Dilovası Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa etti.Dilovası’nda bulunan Gebze 9. Noterliğine giderek resmi istifasını noter aracılığı ile gerçekleştirdi.

 Ercan Dalkılıç ile yola devam edeceğim.

Aydemir; Dilovası’nın güzelleşmesi için değişim şart ve bu değişimin Dilovası Kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç ile mümkün olduğunu ve bu yüzden istifasını sunarak Pazar günü geniş bir katılım ile Saadet Partisine katılacağını söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.