Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mali Müşavirler Bayramlaştı

GÜNDEM 16.06.2018 - 14:59, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2319+ kez okundu.
 

Mali Müşavirler Bayramlaştı

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri Ramazan Bayramı’nın ilk gününde bir araya gelerek bayramlaştı.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri Ramazan Bayramı’nın ilk gününde bir araya gelerek bayramlaştı. Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) üyeleri Ramazan Bayramı’nın birinci gününde bir araya geldi. Oda binasında gerçekleştirilen buluşmada KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, Başkan Yardımcısı Cengiz Tosun, Oda Sekreteri Tülin Keçeci Güngör, yönetim kurulu üyelerinden Hamit Akbulut veVeysel Çelik’in yanı sıra çok sayıda oda üyesi ve aileleri katılım gösterdi. HERKESİN BAYRAMINI KUTLADI KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, “Güzel bir Ramazan ayının ardından bayrama kavuştuk. Bayramlar birlik ve beraberliğin güçlendirildiği zamanlardır. KSMMMO ailesi olarak bugün yine bir aradayız. Bayramlaşma merasimimize katılan herkese teşekkür eder, oda üyelerimiz başta olmak üzere tüm Kocaeli halkının bayramını kutlarım” ifadeleriyle herkesin bayramını kutladı. Evlerdeki bayram ziyaretlerini aratmayan lezzetlerin ikram edildiği merasim öğlen saatlerinde son buldu.
Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri Ramazan Bayramı’nın ilk gününde bir araya gelerek bayramlaştı.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri Ramazan Bayramı’nın ilk gününde bir araya gelerek bayramlaştı.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) üyeleri Ramazan Bayramı’nın birinci gününde bir araya geldi. Oda binasında gerçekleştirilen buluşmada KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, Başkan Yardımcısı Cengiz Tosun, Oda Sekreteri Tülin Keçeci Güngör, yönetim kurulu üyelerinden Hamit Akbulut veVeysel Çelik’in yanı sıra çok sayıda oda üyesi ve aileleri katılım gösterdi.

HERKESİN BAYRAMINI KUTLADI

KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, “Güzel bir Ramazan ayının ardından bayrama kavuştuk. Bayramlar birlik ve beraberliğin güçlendirildiği zamanlardır. KSMMMO ailesi olarak bugün yine bir aradayız. Bayramlaşma merasimimize katılan herkese teşekkür eder, oda üyelerimiz başta olmak üzere tüm Kocaeli halkının bayramını kutlarım” ifadeleriyle herkesin bayramını kutladı. Evlerdeki bayram ziyaretlerini aratmayan lezzetlerin ikram edildiği merasim öğlen saatlerinde son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.