Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Lüks villayı soyarken suçüstü yakalandılar

ASAYİŞ 01.06.2018 - 00:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2493+ kez okundu.
 

Lüks villayı soyarken suçüstü yakalandılar

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde, lüks bir villaya hırsızlık için giren 17 ve 14 yaşlarında ki 4 kişi, ihbar üzerine adrese gelen polisler tarafından pencereden kaçmak isterlerken yakalandılar.

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde, lüks bir villaya hırsızlık için giren 17 ve 14 yaşlarında ki 4 kişi, ihbar üzerine adrese gelen polisler tarafından pencereden kaçmak isterlerken yakalandılar. Gözaltına alınan şahısların, bir dükkânda çalışanların çantalarından para almaktan da arandıkları ve daha önceden de okuldan, evden para çalmaktan işlem yapıldığı öğrenildi. Alınan bilgi ve iddialara göre, Kirazlıyalı Mahallesi Turan Dursun Caddesi’nde yer alan E.A.U. ya ait 2 katlı villaya hırsız girdiği ihbarı yapıldı. Vatandaş ihbarı ile adrese giden polis, pencereden atlayarak kaçmaya çalışan 4 kişiyi suçüstünde yakaladı. Gözaltına alınan İ.Ç. (18), M.E. (17), H.Ç. (14) ve E.Y. (16) yapılan sorguları ve parmak izlerinin alınması sonrasında, geçen hafta Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde bir spor ayakkabıcının personelinin çantasından para almaktan da arandıkları belirlendi. Kayıtlar incelendiğinde şüpheliler hakkında Körfez Ahmet Taner Kışlalı İlköğretim Okulu’ndan para, Hereke’de bir evden yine para çalmaktan işlem yapıldığı öğrenildi. Yaşları küçük olan ve aralarında bir de 16 yaşında kız bulunan 4 şüpheli işlemlerin tamamlanmasından sonra Körfez Adliyesi’ne sevk edildiler.
Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde, lüks bir villaya hırsızlık için giren 17 ve 14 yaşlarında ki 4 kişi, ihbar üzerine adrese gelen polisler tarafından pencereden kaçmak isterlerken yakalandılar.

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde, lüks bir villaya hırsızlık için giren 17 ve 14 yaşlarında ki 4 kişi, ihbar üzerine adrese gelen polisler tarafından pencereden kaçmak isterlerken yakalandılar. Gözaltına alınan şahısların, bir dükkânda çalışanların çantalarından para almaktan da arandıkları ve daha önceden de okuldan, evden para çalmaktan işlem yapıldığı öğrenildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Kirazlıyalı Mahallesi Turan Dursun Caddesi’nde yer alan E.A.U. ya ait 2 katlı villaya hırsız girdiği ihbarı yapıldı. Vatandaş ihbarı ile adrese giden polis, pencereden atlayarak kaçmaya çalışan 4 kişiyi suçüstünde yakaladı.

Gözaltına alınan İ.Ç. (18), M.E. (17), H.Ç. (14) ve E.Y. (16) yapılan sorguları ve parmak izlerinin alınması sonrasında, geçen hafta Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde bir spor ayakkabıcının personelinin çantasından para almaktan da arandıkları belirlendi. Kayıtlar incelendiğinde şüpheliler hakkında Körfez Ahmet Taner Kışlalı İlköğretim Okulu’ndan para, Hereke’de bir evden yine para çalmaktan işlem yapıldığı öğrenildi.

Yaşları küçük olan ve aralarında bir de 16 yaşında kız bulunan 4 şüpheli işlemlerin tamamlanmasından sonra Körfez Adliyesi’ne sevk edildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.