Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

LPG’li araç patlama tehlikesi atlattı

Trafik Kazası 22.06.2019 - 22:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1869+ kez okundu.
 

LPG’li araç patlama tehlikesi atlattı

Körfez Güney Mahallesi Demirkol Sokak’ta, iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Araçlardan biri LPG’li olunca ve yanarak, gaz sızmaya başlayınca itfaiye alarma geçti.

Körfez Güney Mahallesi Demirkol Sokak’ta, iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Araçlardan biri LPG’li olunca ve yanarak,  gaz sızmaya başlayınca itfaiye alarma geçti. Alınan bilgi ve iddialara göre, Demirkol Sokak girişinde birlikte dönmeye çalışan 46 R 1196 ve 54 YA 616 plakalı iki otomobil kafa kafaya çarpıştılar. Sürücülerinin isimlerinin öğrenilemediği kazada, LPG’li olan 54 plakalı otomobilde yanma ve gaz sızıntısı başladı. Bunun üzerine olay yerine itfaiye çağrıldı. İtfaiye ekipleri yangını söndürüp, patlamayı engellerken, polis de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Hafif yaralanan bir kişiye olay yerinde müdahale edilirken, korkuya neden olan yangının söndürülmesinden sonra polis kazayla ilgili soruşturmaya başladı.
Körfez Güney Mahallesi Demirkol Sokak’ta, iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Araçlardan biri LPG’li olunca ve yanarak, gaz sızmaya başlayınca itfaiye alarma geçti.

Körfez Güney Mahallesi Demirkol Sokak’ta, iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Araçlardan biri LPG’li olunca ve yanarak,  gaz sızmaya başlayınca itfaiye alarma geçti.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Demirkol Sokak girişinde birlikte dönmeye çalışan 46 R 1196 ve 54 YA 616 plakalı iki otomobil kafa kafaya çarpıştılar. Sürücülerinin isimlerinin öğrenilemediği kazada, LPG’li olan 54 plakalı otomobilde yanma ve gaz sızıntısı başladı. Bunun üzerine olay yerine itfaiye çağrıldı. İtfaiye ekipleri yangını söndürüp, patlamayı engellerken, polis de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Hafif yaralanan bir kişiye olay yerinde müdahale edilirken, korkuya neden olan yangının söndürülmesinden sonra polis kazayla ilgili soruşturmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.