Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kuruçeşme Karakolu Cuma Günü Tekrar Açılıyor

GÜNDEM 14.11.2018 - 21:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2487+ kez okundu.
 

Kuruçeşme Karakolu Cuma Günü Tekrar Açılıyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kapatılan Kuruçeşme Polis Karakolunun Cuma günü tekrar açılacağını söyledi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kapatılan Kuruçeşme Polis Karakolunun Cuma günü tekrar açılacağını söyledi. Kuruçeşme’ye giderek kapatılan karakol binasındaki tadilat çalışmalarını inceleyen Başkan Doğan, “ karakol yıllardır burada hizmet veriyor. Ben Avrupa Konseyi’ndeyken karakolun kapatılmasıyla ilgili bir gelişme olmuş. Konuyla ilgili olarak Emniyet Müdürümüz ve Valimiz ile görüşerek karakolun yerinde kalması için ne gerekiyorsa yapacağımızı ifade ettik. İzmit Belediyesi olarak karakol binasının tadilatını yapıyoruz. DEVLETİMİZ GÜÇLÜDÜR Bizim devletimiz güçlüdür. Maddi eksiklikten dolayı hizmetin aksaması olamaz. Biz Kuruçeşme’mizi karakolsuz bırakmayız. Tadilat çalışmasıyla karakol binası eskisinden daha güzel olacak.  Tadilat çalışmasını tamamlayıp Cuma gününe kadar karakolu eski yerinde tekrar açmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Doğan’ın müjdesi Kuruçeşme’de büyük sevinçle karşılandı. Muhtarlar ile vatandaşlar “ Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Başkanımız sayesinde karakolumuz tekrar eski yerinde faaliyet gösterecek. Kendisini daha iyi yerlerde görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kapatılan Kuruçeşme Polis Karakolunun Cuma günü tekrar açılacağını söyledi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kapatılan Kuruçeşme Polis Karakolunun Cuma günü tekrar açılacağını söyledi.

Kuruçeşme’ye giderek kapatılan karakol binasındaki tadilat çalışmalarını inceleyen Başkan Doğan, “ karakol yıllardır burada hizmet veriyor. Ben Avrupa Konseyi’ndeyken karakolun kapatılmasıyla ilgili bir gelişme olmuş. Konuyla ilgili olarak Emniyet Müdürümüz ve Valimiz ile görüşerek karakolun yerinde kalması için ne gerekiyorsa yapacağımızı ifade ettik. İzmit Belediyesi olarak karakol binasının tadilatını yapıyoruz.

DEVLETİMİZ GÜÇLÜDÜR

Bizim devletimiz güçlüdür. Maddi eksiklikten dolayı hizmetin aksaması olamaz. Biz Kuruçeşme’mizi karakolsuz bırakmayız. Tadilat çalışmasıyla karakol binası eskisinden daha güzel olacak.  Tadilat çalışmasını tamamlayıp Cuma gününe kadar karakolu eski yerinde tekrar açmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Doğan’ın müjdesi Kuruçeşme’de büyük sevinçle karşılandı. Muhtarlar ile vatandaşlar “ Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Başkanımız sayesinde karakolumuz tekrar eski yerinde faaliyet gösterecek. Kendisini daha iyi yerlerde görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.