Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kültür Sanat Şehri İzmit’te Korolar Başlıyor

GÜNDEM 26.09.2019 - 13:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2684+ kez okundu.
 

Kültür Sanat Şehri İzmit’te Korolar Başlıyor

İzmit Belediyesi’nin Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Çok Sesli Gençlik Koroları çalışmalarına başlıyor.

İzmit Belediyesi’nin Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Çok Sesli Gençlik Koroları çalışmalarına başlıyor. Kültür ve sanat çalışmalarına büyük önem veren İzmit Belediyesi vatandaşları müzikle buluşturuyor.  SON BAŞVURULAR Eğitmen Erbil Aydın şefliğinde çalışmalarına başlayacak olan Türk Sanat Müziği Korosu için son başvurular 9 Ekim Çarşamba saat 18.00 da sona erecek.   Eğitmen Kenan Serhat İnce şefliğinde ki Türk Halk Müziği Çok Sesli Gençlik Korosu için ise başvurular 8 Ekim Salı günü saat 18.00 de sona erecek.   BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLER SESLENDİRİLECEK Vatandaşların birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği koralara ücretsiz olarak katılabileceklerini belirten İzmit Belediyesi yetkililer,  kayıt işlemlerini Yunus Emre Nikâh Salonu Kültür Merkezinde yaptırabileceklerini duyurdular.
İzmit Belediyesi’nin Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Çok Sesli Gençlik Koroları çalışmalarına başlıyor.

İzmit Belediyesi’nin Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Çok Sesli Gençlik Koroları çalışmalarına başlıyor. Kültür ve sanat çalışmalarına büyük önem veren İzmit Belediyesi vatandaşları müzikle buluşturuyor. 

SON BAŞVURULAR

Eğitmen Erbil Aydın şefliğinde çalışmalarına başlayacak olan Türk Sanat Müziği Korosu için son başvurular 9 Ekim Çarşamba saat 18.00 da sona erecek.   Eğitmen Kenan Serhat İnce şefliğinde ki Türk Halk Müziği Çok Sesli Gençlik Korosu için ise başvurular 8 Ekim Salı günü saat 18.00 de sona erecek.  

BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLER SESLENDİRİLECEK

Vatandaşların birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği koralara ücretsiz olarak katılabileceklerini belirten İzmit Belediyesi yetkililer,  kayıt işlemlerini Yunus Emre Nikâh Salonu Kültür Merkezinde yaptırabileceklerini duyurdular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.