Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kültür-Sanat kenti İzmit'e, Sahne Sanatları Merkezi

SANAT 11.06.2020 - 12:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2768+ kez okundu.
 

Kültür-Sanat kenti İzmit'e, Sahne Sanatları Merkezi

Kültür sanat çalışmalarına hız veren İzmit Belediyesi, Sahne Sanatları ve Halk Dansları Topluluğu Merkezi’nin yer tespiti için incelemelerde bulundu

Kültür sanat çalışmalarına hız veren İzmit Belediyesi, Sahne Sanatları ve Halk Dansları Topluluğu Merkezi’nin yer tespiti için incelemelerde bulundu   İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde İzmit Belediyesi, Sahne Sanatları ve Halk Dansları Topluluğu kurmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda merkez için yer tespitinde bulunmak üzere Yahya Kaptan Mahallesi’nde yer alan Hanımeli Kültür Merkezi ve eski ODTÜ Bilim Merkezi’nde incelemelerde bulunan Başkan Hürriyet’e, İzmit Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Koordinatörü Enis Üstünbaş, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ali İhsan Engür, Halkoyunları Ulusal Hakemleri Hayrettin Altın ve Murat İskenderoğlu eşlik etti.    KÜLTÜR SANAT KENTİ YAPACAĞIZ   İzmit’i kültür sanat kenti yapmayı hedefleyen ve göreve geldiği günden bu yana şehre hareket getiren etkinliklere imza atan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Sahne Sanatları ve Halk Dansları Topluluğu Merkezi kurmak üzere harekete geçti. Yahya Kaptan’da bulunan Hanımeli Kültür Merkezi ve eski ODTÜ Bilim Merkezi’nde incelemelerde bulunan eski folklor oyuncusu Başkan Hürriyet yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana İzmit’i kültür sanat kenti yapacağımızı söyledik. Bu doğrultuda Sahne Sanatları ve Halk Dansları Topluluğu Merkezi için çalışmalarımıza başlıyoruz. Kuracağımız merkezde yöresel dans kurslarının yanı sıra modern dans kursu, proje dans grupları ve vurmalı çalgı kurslarıyla yüzlerce vatandaşımıza hizmet vermeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. 
Kültür sanat çalışmalarına hız veren İzmit Belediyesi, Sahne Sanatları ve Halk Dansları Topluluğu Merkezi’nin yer tespiti için incelemelerde bulundu
Kültür sanat çalışmalarına hız veren İzmit Belediyesi, Sahne Sanatları ve Halk Dansları Topluluğu Merkezi’nin yer tespiti için incelemelerde bulundu
 
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde İzmit Belediyesi, Sahne Sanatları ve Halk Dansları Topluluğu kurmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda merkez için yer tespitinde bulunmak üzere Yahya Kaptan Mahallesi’nde yer alan Hanımeli Kültür Merkezi ve eski ODTÜ Bilim Merkezi’nde incelemelerde bulunan Başkan Hürriyet’e, İzmit Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Koordinatörü Enis Üstünbaş, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ali İhsan Engür, Halkoyunları Ulusal Hakemleri Hayrettin Altın ve Murat İskenderoğlu eşlik etti. 
 
KÜLTÜR SANAT KENTİ YAPACAĞIZ
 
İzmit’i kültür sanat kenti yapmayı hedefleyen ve göreve geldiği günden bu yana şehre hareket getiren etkinliklere imza atan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Sahne Sanatları ve Halk Dansları Topluluğu Merkezi kurmak üzere harekete geçti. Yahya Kaptan’da bulunan Hanımeli Kültür Merkezi ve eski ODTÜ Bilim Merkezi’nde incelemelerde bulunan eski folklor oyuncusu Başkan Hürriyet yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana İzmit’i kültür sanat kenti yapacağımızı söyledik. Bu doğrultuda Sahne Sanatları ve Halk Dansları Topluluğu Merkezi için çalışmalarımıza başlıyoruz. Kuracağımız merkezde yöresel dans kurslarının yanı sıra modern dans kursu, proje dans grupları ve vurmalı çalgı kurslarıyla yüzlerce vatandaşımıza hizmet vermeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.