Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Küçük Mina'nın karnına bisiklet fren kolu saplandı!

GÜNDEM 11.08.2018 - 13:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2842+ kez okundu.
 

Küçük Mina'nın karnına bisiklet fren kolu saplandı!

Kartepe'de meydana gelen olayda havuza girdikten sonra bisiklete bindiği öğrenilen Mina Sude Al'ın (10) karnına bisikletin fren kolu girdi.

Kartepe'de meydana gelen olayda havuza girdikten sonra bisiklete bindiği öğrenilen Mina Sude Al'ın (10) karnına bisikletin fren kolu girdi. Kartepe ilçesi Dumlpınar Mahallesi Sehit Turgut Çicek sokakta bulunan Villam Sitelerinde meydana gelen olayda site içerisinde havuza girdikten sonra bisiklete bindiği öğrenilen Mina Sude Al'ın (10) karnına bisikletin fren kolu girdi. Olayı gören site sakinleri hemen itfaiye ve 112 ekipleri geldi. İtfaiye herhangi bir kanamaya sebebiyet vermemek icin fren kolunu kesti. Daha sonra Mina. Ambulansa alınarak yapılan ilk müdahalesi sonrası Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Küçük Mina'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  
Kartepe'de meydana gelen olayda havuza girdikten sonra bisiklete bindiği öğrenilen Mina Sude Al'ın (10) karnına bisikletin fren kolu girdi.

Kartepe'de meydana gelen olayda havuza girdikten sonra bisiklete bindiği öğrenilen Mina Sude Al'ın (10) karnına bisikletin fren kolu girdi.

Kartepe ilçesi Dumlpınar Mahallesi Sehit Turgut Çicek sokakta bulunan Villam Sitelerinde meydana gelen olayda site içerisinde havuza girdikten sonra bisiklete bindiği öğrenilen Mina Sude Al'ın (10) karnına bisikletin fren kolu girdi. Olayı gören site sakinleri hemen itfaiye ve 112 ekipleri geldi. İtfaiye herhangi bir kanamaya sebebiyet vermemek icin fren kolunu kesti. Daha sonra Mina. Ambulansa alınarak yapılan ilk müdahalesi sonrası Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Küçük Mina'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.