Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kubilay Can Delikanlılığa İlk Adımı Attı

YAŞAM 10.09.2018 - 23:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3464+ kez okundu.
 

Kubilay Can Delikanlılığa İlk Adımı Attı

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen Özel İŞKAR Sağlık Güvenlik birimi Şirketi sahibi Ayhan - Ayşegül Karataş çiftinin dünyalar tatlısı oğulları Kubilay Can, sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen  Özel İŞKAR Sağlık Güvenlik birimi Şirketi sahibi Ayhan - Ayşegül Karataş çiftinin dünyalar tatlısı oğulları Kubilay Can, sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı. Körfezli Ali Karataş ile Basri Can'ın torunu ,başarılı  iş adamı Ayhan - Ayşegül Karataş çiftinin dünyalar tatlısı çocukları Kubilay Can, Yarımca sahilinde bulunan Kasabam restoranında düzenlenen muhteşem sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımını attı. Ayhan - Ayşe Karataş çifti, kendilerini yalnız bırakmayan davetlileri sıcak ve samimi şekilde karşıladığı sünnet törenine Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan, KTO yönetimden Veysel Şenol, Bilal Atak, Hamza Küpeli, Mustafa Gülcan, iş Körfez Yarımca Sanayi Sitesi Başkanı Alaattin Alpergin,adamı Erkan Uygun, Fehmi Gümüşel,Ersin Karabulut, Mali Müşavir Emrah Temizalay, ile yaklaşık 500 davetli ile Karataş ailesinin yakınları katıldı. Tekne Gezisiyle alana geldi Sünnet olan Kubilay Can, Yarımca sahilinde özel tekne gezisiyle unutulmayacak bir gün yaşadı. Tekne gezisi sonrası alana gelen dünyalar tatlısı Kubilay Can'ı annesi babası , yakınları ile davetliler karşıladı. Ailesiyle düğün alanına gelen Kubilay Can ve ailesini davetliler uzun alkışladı. Yarımca Kasabam Restoranı'nda gerçekleştirilen muhteşem sünnet düğününe katılan davetliler güzel bir gece geçirdi davetlilerin akın ettiği gecede sanatçı Gül ,canlı müzikle söylediği birbirinden güzel şarkılarıyla  geceye damgasını vurdu. Ayhan  ve Ayşegül Karataş çifti de eğlenceli gecede tüm davetlilerle yakından ilgilendi. Çok mutlu olduklarını ifade eden Ayhan Karataş, tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.    
Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen Özel İŞKAR Sağlık Güvenlik birimi Şirketi sahibi Ayhan - Ayşegül Karataş çiftinin dünyalar tatlısı oğulları Kubilay Can, sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen  Özel İŞKAR Sağlık Güvenlik birimi Şirketi sahibi Ayhan - Ayşegül Karataş çiftinin dünyalar tatlısı oğulları Kubilay Can, sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.

Körfezli Ali Karataş ile Basri Can'ın torunu ,başarılı  iş adamı Ayhan - Ayşegül Karataş çiftinin dünyalar tatlısı çocukları Kubilay Can, Yarımca sahilinde bulunan Kasabam restoranında düzenlenen muhteşem sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımını attı.

Ayhan - Ayşe Karataş çifti, kendilerini yalnız bırakmayan davetlileri sıcak ve samimi şekilde karşıladığı sünnet törenine Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan, KTO yönetimden Veysel Şenol, Bilal Atak, Hamza Küpeli, Mustafa Gülcan, iş Körfez Yarımca Sanayi Sitesi Başkanı Alaattin Alpergin,adamı Erkan Uygun, Fehmi Gümüşel,Ersin Karabulut, Mali Müşavir Emrah Temizalay, ile yaklaşık 500 davetli ile Karataş ailesinin yakınları katıldı.

Tekne Gezisiyle alana geldi

Sünnet olan Kubilay Can, Yarımca sahilinde özel tekne gezisiyle unutulmayacak bir gün yaşadı. Tekne gezisi sonrası alana gelen dünyalar tatlısı Kubilay Can'ı annesi babası , yakınları ile davetliler karşıladı. Ailesiyle düğün alanına gelen Kubilay Can ve ailesini davetliler uzun alkışladı.

Yarımca Kasabam Restoranı'nda gerçekleştirilen muhteşem sünnet düğününe katılan davetliler güzel bir gece geçirdi davetlilerin akın ettiği gecede sanatçı Gül ,canlı müzikle söylediği birbirinden güzel şarkılarıyla  geceye damgasını vurdu.

Ayhan  ve Ayşegül Karataş çifti de eğlenceli gecede tüm davetlilerle yakından ilgilendi. Çok mutlu olduklarını ifade eden Ayhan Karataş, tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.