Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KTO İle Halkbankasından Üyeleri Rahatlatacak Protokol

EKONOMİ 07.01.2021 - 10:21, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1612+ kez okundu.
 

KTO İle Halkbankasından Üyeleri Rahatlatacak Protokol

Körfez Ticaret Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ile Halk bankası Körfez Şubesi Müdürü Tamer Yiğit tarafından “Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü” imzalandı.

Körfez Ticaret Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ile Halk bankası Körfez Şubesi Müdürü Tamer Yiğit tarafından  “Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü” imzalandı. İmzalanan protokol ile Oda üyeleri, Halkbank tarafından, ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dâhilinde ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânından faydalanabilecek. ÖZTÜRK:  “İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ BU ZORLU SÜRECİ ÜYELERİMİZİN DAHA RAHAT ATLATMASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ” Protokol imzalama töreninde konuşan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ‘’Alıcı ve satıcı arasında Güvenli Ticaret Sistemi kurmayı sağlayan “Paraf Kart” ile üyelerimiz alımlarda 540 güne kadar vade ve düşük maliyet avantajlarından yararlanacak. Alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasının önünü açıyoruz. Üreticiler veya satıcılar, tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satacaklar. Alıcılar da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Körfez Ticaret Odası olarak; içinde bulunduğumuz bu zorlu süreci üyelerimizin daha rahat atlatması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’Dedi. ÖZTÜRK  ‘’ÜYELERİMİZ AVANTAJLI FİNANSMAN İMKANININDAN FAYDALANSINLAR’’ Öztürk ayrıca ‘’daha önce Ziraat Bankası ile de benzer bir protokol imzalamıştık. İmzalamış olduğumuz söz konusu protokollerin üyelerimizin büyük sıkıntılar yaşadığı bu zorlu dönemde finansman ihtiyacını karşılarken, üretimde ve ticarette de devamlılığı sağlayacağına inanıyorum. Daha fazla dayanışma ruhuna ihtiyacımız olduğu böyle bir dönemde Halkbank ile yaptığımız bu protokolle üyelerimiz nakit akışlarını rahatlatmış olacaklar. Üyelerimizin bu avantajlı finansman imkânından faydalanmaları menfaatlerine olacaktır. Bu vesileyle imzalanan protokolün tüm üyelerimize ve KOBİ’lerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  
Körfez Ticaret Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ile Halk bankası Körfez Şubesi Müdürü Tamer Yiğit tarafından “Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü” imzalandı.

Körfez Ticaret Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ile Halk bankası Körfez Şubesi Müdürü Tamer Yiğit tarafından  “Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü” imzalandı. İmzalanan protokol ile Oda üyeleri, Halkbank tarafından, ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dâhilinde ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânından faydalanabilecek.

ÖZTÜRK:  “İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ BU ZORLU SÜRECİ ÜYELERİMİZİN DAHA RAHAT ATLATMASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Protokol imzalama töreninde konuşan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ‘’Alıcı ve satıcı arasında Güvenli Ticaret Sistemi kurmayı sağlayan “Paraf Kart” ile üyelerimiz alımlarda 540 güne kadar vade ve düşük maliyet avantajlarından yararlanacak. Alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasının önünü açıyoruz. Üreticiler veya satıcılar, tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satacaklar. Alıcılar da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Körfez Ticaret Odası olarak; içinde bulunduğumuz bu zorlu süreci üyelerimizin daha rahat atlatması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’Dedi.

ÖZTÜRK  ‘’ÜYELERİMİZ AVANTAJLI FİNANSMAN İMKANININDAN FAYDALANSINLAR’’

Öztürk ayrıca ‘’daha önce Ziraat Bankası ile de benzer bir protokol imzalamıştık. İmzalamış olduğumuz söz konusu protokollerin üyelerimizin büyük sıkıntılar yaşadığı bu zorlu dönemde finansman ihtiyacını karşılarken, üretimde ve ticarette de devamlılığı sağlayacağına inanıyorum. Daha fazla dayanışma ruhuna ihtiyacımız olduğu böyle bir dönemde Halkbank ile yaptığımız bu protokolle üyelerimiz nakit akışlarını rahatlatmış olacaklar. Üyelerimizin bu avantajlı finansman imkânından faydalanmaları menfaatlerine olacaktır. Bu vesileyle imzalanan protokolün tüm üyelerimize ve KOBİ’lerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.