Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KTO Heyeti Karadağ’da

EKONOMİ 27.09.2019 - 19:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2413+ kez okundu.
 

KTO Heyeti Karadağ’da

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Meclis Divanı, Meclis, komite ve üyelerden oluşan 30 kişilik bir heyetle Karadağ’a iş geliştirme ziyaretine gittiler

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Meclis Divanı, Meclis, komite ve üyelerden oluşan 30 kişilik bir heyetle Karadağ’a iş geliştirme ziyaretine gittiler. Karadağ, Arnavutluk, Makedonya ve Kosova’nın da içinde olduğu Balkan ülkeri iş gezisinde Karadağ Ticaret Odası, Türk iş adamları derneği Başkonsolosluk, fuar gezileri, ikili iş görüşmeleri başta olmak üzere pek çok program ve ikili iş görüşmelerinin yapılacağı bir akış hazırlandı. TİCARİ GÖRÜŞMELER BAŞLADI Körfez Ticaret Odası Heyeti ilk olarak fuar gezileri gerçekleştirdi. 41. İnşaat Fuarı,14. Su tedarik sistemleri fuarı ve 7. Enerji fuarlarına katılım sağalayan heyet 30 Eylüle kadar devam edecek olan iş seyahatinde Karadağ Ticaret Odası, Türk İş Adamları Derneği, Başkonsolosluk başta olmak üzere bir dizi ziyaret ve ikili iş görüşmeleri yapacak.  Öztürk Karadağ ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada ‘’amacımız hem ilçemize yatırımcı çekmek hem de gideceğimiz ülkelerde ki Pazar ortamını görerek bundan sonraki süreçte yeni iş birlikleri geliştirmek. İnşallah ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı sonuçlarla döneriz’’ dedi. AYHAN ‘’İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ BİZİM İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR’’ Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan Karadağ gezisi ile ilgili yaptığı açıklamada ‘’ Karadağ Ticaret Odası öncülüğünde yapacağımız ikili iş görüşmeleri bizler için ayrı bir önem taşımakta amacımız buradaki firmaları tanıyarak ilçemize davet edip iş geliştirmelerine destek olmaktır’’ dedi.  
Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Meclis Divanı, Meclis, komite ve üyelerden oluşan 30 kişilik bir heyetle Karadağ’a iş geliştirme ziyaretine gittiler

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Meclis Divanı, Meclis, komite ve üyelerden oluşan 30 kişilik bir heyetle Karadağ’a iş geliştirme ziyaretine gittiler. Karadağ, Arnavutluk, Makedonya ve Kosova’nın da içinde olduğu Balkan ülkeri iş gezisinde Karadağ Ticaret Odası, Türk iş adamları derneği Başkonsolosluk, fuar gezileri, ikili iş görüşmeleri başta olmak üzere pek çok program ve ikili iş görüşmelerinin yapılacağı bir akış hazırlandı.

TİCARİ GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Körfez Ticaret Odası Heyeti ilk olarak fuar gezileri gerçekleştirdi. 41. İnşaat Fuarı,14. Su tedarik sistemleri fuarı ve 7. Enerji fuarlarına katılım sağalayan heyet 30 Eylüle kadar devam edecek olan iş seyahatinde Karadağ Ticaret Odası, Türk İş Adamları Derneği, Başkonsolosluk başta olmak üzere bir dizi ziyaret ve ikili iş görüşmeleri yapacak.  Öztürk Karadağ ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada ‘’amacımız hem ilçemize yatırımcı çekmek hem de gideceğimiz ülkelerde ki Pazar ortamını görerek bundan sonraki süreçte yeni iş birlikleri geliştirmek. İnşallah ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı sonuçlarla döneriz’’ dedi.

AYHAN ‘’İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ BİZİM İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR’’

Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan Karadağ gezisi ile ilgili yaptığı açıklamada ‘’ Karadağ Ticaret Odası öncülüğünde yapacağımız ikili iş görüşmeleri bizler için ayrı bir önem taşımakta amacımız buradaki firmaları tanıyarak ilçemize davet edip iş geliştirmelerine destek olmaktır’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.