Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KTO’dan Vali’ye Ziyaret

GÜNDEM 05.05.2018 - 17:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1485+ kez okundu.
 

KTO’dan Vali’ye Ziyaret

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, yönetim kurulu başkan yardımcısı Abdullah Baki Susam, meclis başkan yardımcısı Rıfat Bekir Bekiroğlu, Yönetim Kurulu üyeleri İlker Can Dönmez, Fatih Fidan, Hamza Küpeli, Ahmet Kırcı, Meclis Kâtibi Kutlu Soner Kayalı, Fatoş Durak ve genel sekreter Kenan Mintaş Katılım sağladı. Oda çalışmaları ve körfez sorunlarının konuşulduğu ziyarette Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi. Ticaret Odalarının, bulunduğu ilin dinamikleri açısından son derece önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Vali Aksoy Kocaeli’nin de ticaret ve sanayi şehir olduğunu hatırlatarak bundan sonra ilimizdeki ticaretin gelişmesi için el birliği içerisinde çalışılması gerekliliğini vurguladı. KTO Başkanı Recep Öztürk ise kabullerinden dolayı Vali Aksoy’a teşekkür ederek, bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, yönetim kurulu başkan yardımcısı Abdullah Baki Susam, meclis başkan yardımcısı Rıfat Bekir Bekiroğlu, Yönetim Kurulu üyeleri İlker Can Dönmez, Fatih Fidan, Hamza Küpeli, Ahmet Kırcı, Meclis Kâtibi Kutlu Soner Kayalı, Fatoş Durak ve genel sekreter Kenan Mintaş Katılım sağladı.

Oda çalışmaları ve körfez sorunlarının konuşulduğu ziyarette Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi. Ticaret Odalarının, bulunduğu ilin dinamikleri açısından son derece önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Vali Aksoy Kocaeli’nin de ticaret ve sanayi şehir olduğunu hatırlatarak bundan sonra ilimizdeki ticaretin gelişmesi için el birliği içerisinde çalışılması gerekliliğini vurguladı. KTO Başkanı Recep Öztürk ise kabullerinden dolayı Vali Aksoy’a teşekkür ederek, bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.