Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KTO’dan Kuzey Marmara Otoyoluna Teknik Gezi

TEKNOLOJİ 16.05.2018 - 23:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1607+ kez okundu.
 

KTO’dan Kuzey Marmara Otoyoluna Teknik Gezi

Körfez Ticaret Odası 1,2.ve 15 komite üyeleri teknik gezi kapsamında Kuzey Marmara OtoyoluKörfez Çıkışı-Sevindik Köyü şantiyesine ziyarette bulundu.

Körfez Ticaret Odası 1,2.ve 15 komite üyeleri teknik gezi kapsamında Kuzey Marmara OtoyoluKörfez Çıkışı-Sevindik Köyü şantiyesine ziyarette bulundu. İstanbul Boğazı’na yapılan 3’üncü köprü ile bağlantılı olacak Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin ilçemizden geçen bölümünde çalışmalar devam ederken KTO komite üyeleri bu çalışmaları yerinde izleyerek bilgi aldılar. Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Küpeli ile birlikte Yaklaşık 22 kişilik bir grupla yapılan teknik gezide Kuzey Marmara projesi ile ilgili teknik konularda detaylı bilgiler verildi. İlimizdeki uzunluğu 83 km İstanbul’da yapılan 3.Boğaz Köprüsü’nün bağlantısı olan Kuzey Marmara Otoyolu (KMO) Projesi’nde Kocaeli ayağının güzergâhı D-100 ile TEM Otoyolu’nun trafik yükünü azaltacak. Karayolları Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa görüşmeler sonucunda hazırlanan projenin Kocaeli içinden geçen bölümünün uzunluğunun 83 kilometre olduğu, geçiş güzergâhlarının ise İstanbul’un Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Sultangazi, Eyüp, Şile, Pendik, Tuzla ilçeleri ile Kocaeli’nin İzmit, Körfez, Derince, Kartepe ve Sakarya’nın Adapazarı, Akyazı, Hendek ilçeleri olduğu bilgisi komite üyeleri ile paylaşıldı. TEM Otoyolu Rahatlayacak Proje bittiğinde D-100 ile TEM Otoyolu’nu rahatlatacak yolda Kandıra Çıkışı- Akmeşe mevkii, Uzunçiftlik Çıkışı-1 ve 2 Nolu otoyolun bağlantı noktası, İzmit Çıkışı-Çayırköy mevki, Derince Çıkışı-Toylar mevkii, Körfez Çıkışı-Sevindik Köyü güneyi, Dilovası OSB Çıkışı-Dilovası Kuzeyi, İzmir Otoyolu Bağlantı Çıkışı-Körfez Geçişi, Gebze Çıkışı- Pelitli Köyü, Çayırova çıkışı -Balçık Köyü olmak üzere 9 turnike yer alacak.  
Körfez Ticaret Odası 1,2.ve 15 komite üyeleri teknik gezi kapsamında Kuzey Marmara OtoyoluKörfez Çıkışı-Sevindik Köyü şantiyesine ziyarette bulundu.

Körfez Ticaret Odası 1,2.ve 15 komite üyeleri teknik gezi kapsamında Kuzey Marmara OtoyoluKörfez Çıkışı-Sevindik Köyü şantiyesine ziyarette bulundu.

İstanbul Boğazı’na yapılan 3’üncü köprü ile bağlantılı olacak Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin ilçemizden geçen bölümünde çalışmalar devam ederken KTO komite üyeleri bu çalışmaları yerinde izleyerek bilgi aldılar. Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Küpeli ile birlikte Yaklaşık 22 kişilik bir grupla yapılan teknik gezide Kuzey Marmara projesi ile ilgili teknik konularda detaylı bilgiler verildi.

İlimizdeki uzunluğu 83 km

İstanbul’da yapılan 3.Boğaz Köprüsü’nün bağlantısı olan Kuzey Marmara Otoyolu (KMO) Projesi’nde Kocaeli ayağının güzergâhı D-100 ile TEM Otoyolu’nun trafik yükünü azaltacak. Karayolları Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa görüşmeler sonucunda hazırlanan projenin Kocaeli içinden geçen bölümünün uzunluğunun 83 kilometre olduğu, geçiş güzergâhlarının ise İstanbul’un Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Sultangazi, Eyüp, Şile, Pendik, Tuzla ilçeleri ile Kocaeli’nin İzmit, Körfez, Derince, Kartepe ve Sakarya’nın Adapazarı, Akyazı, Hendek ilçeleri olduğu bilgisi komite üyeleri ile paylaşıldı.

TEM Otoyolu Rahatlayacak

Proje bittiğinde D-100 ile TEM Otoyolu’nu rahatlatacak yolda Kandıra Çıkışı- Akmeşe mevkii, Uzunçiftlik Çıkışı-1 ve 2 Nolu otoyolun bağlantı noktası, İzmit Çıkışı-Çayırköy mevki, Derince Çıkışı-Toylar mevkii, Körfez Çıkışı-Sevindik Köyü güneyi, Dilovası OSB Çıkışı-Dilovası Kuzeyi, İzmir Otoyolu Bağlantı Çıkışı-Körfez Geçişi, Gebze Çıkışı- Pelitli Köyü, Çayırova çıkışı -Balçık Köyü olmak üzere 9 turnike yer alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.